Hoe verwijder ik mijn account?

Indien je je account in zijn geheel wilt verwijderen, dan is dat mogelijk. Wij verzoeken je in dat geval schriftelijk contact met ons op te nemen. Je account wordt dan verwijderd, maar niet de eerdere activiteit die je had op ons platform. Wij kunnen namelijk niet jouw reacties verwijderen uit de dossiers van opdrachtgevers. Die hebben immers jouw reactie ontvangen en dat kunnen we niet ongedaan maken.

Alleen ondertekende schriftelijk verzoeken tot het verwijderen van een volledig account, worden door ons in behandeling genomen. Tevens dient een dergelijk verzoek gepaard te gaan met een kopie van ID bewijs horend bij de persoon die geregistreerd staat op het account. Gezien het definitieve karakter van het verwijderen van een account is het proportioneel om een kopie ID te vragen, ook als bij het openen van het account niet om een ID werd gevraagd. Degene die verzoekt om verwijdering van een account moet ten minste kunnen aantonen dat hij over de indentiteit van de account eigenaar beschikt.

Het verwijderen van je account betekent niet dat een eventueel betaald abonnement daarmee komt te vervallen. Zolang aan een betalingsverplichting nog niet is voldaan, kunnen wij wel een profiel verwijderen, maar niet het gehele account. Dat zal eerst gebeuren nadat de factuur is betaald en de periode waar de factuur op betrekking had is verlopen.Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten