Wat kan ik als intermediair met Freelance.nl

Voor intermediairs is Freelance.nl een marktplaats die helpt om kandidaten te vinden om de opdrachten van eindopdrachtgevers in te vullen. Intermediairs kunnen op basis van het fair-use principe gratis BASIC-Opdrachten plaatsen op Freelance.nl.

Voor intermediairs is het wel van belang dat zij aangeven dat zij intermediair zijn, zodat freelancers bij voorbaat al weten, dat zij reageren op een opdracht die geplaatst is door een tussenpersoon en dus niet door de eindopdrachtgever. De ervaring leert dat freelancers dit graag van te voren willen weten.

Intermediairs zoeken vaak snel veel goede kandidaten. De niet-gratis TOP-Opdracht is bij uitstek het geschikte medium als intermediairs extra snel hun opdracht extra zichtbaar bij de doelgroep onder de aandacht willen brengen.

Doorgaans reageren binnen enkele uren al diverse geschikte kandidaten. Uiteraard is dit afhankelijk van het type opdracht. Via het platform van Freelance.nl hebben intermediairs de grootst mogelijke exposure op de markt voor freelancers en ZZP'ers. Ons platform kent meer dan 255.000 geregistreerde freelancers, verspreid over zeer uiteenlopende vakgebieden.Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten