Hoe plaats ik een opdracht?

Login op je account. Het is belangrijk dat je Profiel voldoende is ingevuld. Met een voldoende ingevuld profiel informeer je kandidaat freelancers over wie je bent en dat is belangrijk voor het slagen van je opdracht.

Klik vervolgens op de blauwe button: plaats nieuwe opdracht.

Vul zoveel mogelijk van de gevraagde velden in. Hoe meer je invult hoe groter de kans op geschikte kandidaten. Sommige invulvelden zijn verplicht.

Na plaatsing wordt je opdracht nog gekeurd voordat deze op de website wordt gepubliceerd. In sommige gevallen plaatsen wij je opdracht namelijk niet. Uiteraard willen wij geen dubbele opdrachten. De overige regels staan op de pagina zelf. Eventueel kunnen wij de regels aanscherpen indien wij hier aanleiding voor zien.

Sommige opdrachtgevers en intermediairs kunnen ook op andere, meer geautomatiseerde manieren hun opdrachten plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan integratie met een API. Interesse? Neem contact op voor de voorwaarden.Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten