Waarom mag een opdracht niet dubbel worden geplaatst?

Wij willen graag dat het aanbod van opdrachten van Freelance.nl van goede kwaliteit is. Dubbele opdrachten dragen niet bij aan de overzichtelijkheid. Het werkt verwarring en irritatie in de hand.

Soms is het zo dat een eindopdrachtgever zijn opdracht plaatst en een intermediair diezelfde opdracht ook plaatst. Wij juichen dit niet toe, maar het kan zijn dat wij zo'n opdracht toch laten staan. Dat gebeurt als op beide opdrachten goed gereageerd wordt en als duidelijk wordt gecommuniceerd dat er bij de opdracht van de intermediair sprake is van een tussenpersoon.

Wij voeren een actief beleid tegen intermediairs die zich presenteren als eindopdrachtgever. Onduidelijkheid over de rol die gebruikers hebben, leidt namelijk tot verwarring en irritatie onder onze gebruikers.

Bepaalde opdrachten worden meerdere keren geplaatst. De opdrachtgevers hebben een Gold account, te zien aan de logo. Dat houdt in dat de opdrachten van de opdrachtgevers geplaatst worden, ongeacht of het dubbel is.Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten