Wat zijn de kosten van het gebruik van Freelance.nl?

Freelancers, opdrachtgevers en intermediairs kunnen gratis op basis van fair-use gebruik maken van het systeem. Voorwaarde voor dit gratis gebruik is wel dat alle gebruikers duidelijk zijn over hun rol op de arbeidsmarkt. Ook willen we graag dat gebruikers volkomen transparant zijn over de partij ten behoeve waarvan ze actief zijn op ons platform. Het is dus verplicht om aan te geven of je een freelancer bent, een intermediair of een opdrachtgever. Tevens moet de naam van je bedrijf duidelijk gecommuniceerd worden.

Naast de gratis accounts, kent Freelance.nl ook betaalde accounts.

Freelancers kunnen upgraden naar een PRO account. De kosten hiervan bedragen € 57,50 excl. BTW voor 12 maanden. Daarvoor kunnen freelancers onbeperkt reageren op opdrachten van intermediairs en opdrachtgevers. Voor opdrachtgevers en intermediairs is dit abonnement niet geschikt en niet toegestaan. Freelance.nl behoudt zich het recht voor om intermediairs en opdrachtgevers die een freelancer PRO account kopen van € 57,50 te beperken in hun mogelijkheden tot het plaatsen van opdrachten en het reageren op opdrachten van derden ZONDER DAT AANSPRAAK KAN WORDEN GEMAAKT OP RESITUTIE.

Voor opdrachtgevers en intermediairs zijn speciale betaalde abonnementen beschikbaar. Met een betaald abonnement plaats je als opdrachtgever TOP-Opdrachten, die met voorrang geplaatst worden en extra goed zichtbaar zijn op het platform. Neem contact op en informeer naar de voorwaarden.Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten