Hoofd Account

Wat is een Hoofd Account?

Als er meer gebruikers binnen jouw bedrijf gebruik maken van Freelance.nl dan kunnen zij onder een Hoofd Account vallen. Met het Hoofd Account beheer en wijzig je het bedrijfsprofiel via één account.

Waarom zijn er Hoofd Accounts?

Tot voor kort kon één bedrijf wel honderden profielen hebben. Zulke profielen waren daardoor meestal niet of nauwelijks ingevuld en waren niet eenduidig richting freelancers. Zowel freelancers als opdrachtgevers zagen dat graag anders. Het Hoofd Account vervult deze wens.

Wat gebeurt er met de freelancer beoordelingen van mijn Sub Account profiel?

Sub Accounts zijn onderdeel van één Hoofd Account en dus één bedrijf. Alle beoordelingen worden daarom toegeschreven aan het Hoofd Account.

Wie is in mijn bedrijf de beheerder van het Hoofd Account?

In het dossier kun je bij het tabje ‘profiel’ zien wie de beheerder van het Hoofd Account is.

Ben ik de beheerder van het Hoofd Account?

Als jij de beheerder van het Hoofd Account bent, dan staat dit vermeld bij het tabje ‘profiel’.

Kan ik iemand anders beheerder van het Hoofd Account maken?

Ja, op verzoek kunnen we iemand anders binnen jouw bedrijf als beheerder toewijzen. Het is echter niet mogelijk om op de oude manier te werken en geen Hoofd Account te hebben.

Hoe voorkom ik dat freelancers mij aanspreken met de naam van de beheerder?

Zorg ervoor dat de Hoofd Account beheerder het profiel invult om te voorkomen dat je verkeerd geadresseerd wordt. Freelancers zien de naam die in het profiel onder ‘bedrijfsnaam’ is ingevuld. Het is belangrijk dat de Hoofd Accountbeheerder de bedrijfsnaam invult bij zijn profiel.Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten