UX-designer - Provincie Gelderland

Opdrachtgever
CC Group
Geplaatst op
26-08-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Ja
Reacties
0
Bekeken
63
Status
Gesloten
Referentie
CC02411

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
Specifiek voor deze opdracht is het maken van een interactieontwerp door het beschrijven van wireframes van een set online formulieren voor diverse milieubelastingen. Je maakt daarbij gebruik van de interactie bibliotheek en ontwikkelde templates voor online formulieren in de Rijkshuisstijl.

Als interactieontwerper/beeldschermergonoom maak je deel uit van een groep van experts ( informatieanalisten en vormgevers) die gezamenlijk zorg draagt voor het faciliteren van de ontwerpverantwoordelijkheid van het Centrum voor Kennis en Communicatie

Daarbinnen ben je verantwoordelijk voor

Het ontwerpen en onderhouden van normeringen op het gebied van interactie en de toetsing van op te leveren producten aan die normering.
Je adviseert opdrachtgevers en collega’s op het gebied van cognitieve ergonomie, interactie ontwerp en gebruiksvriendelijkheid van user-interfaces.
Daarnaast signaleer je in samenwerking met de overige ontwerpverantwoordelijken binnen B/CKC de noodzaak van eventuele wijzigingen in normering en producten naar aanleiding van belastingdienstbeleid (bedrijfsplannen, koersplannen, procesportefeuilles) of overheid brede ontwikkelingen op basis van onderzoeksgegevens.
Op verzoek voer je gebruikerstests uit en rapporteert daarover aan opdrachtgevers.
Het team waarin je gaat werken is sterk in ontwikkeling en heeft tot doel de beleving (user experience) van de ontwikkelde interactieve systemen te verbeteren. Je moet dan ook in staat zijn een proactieve bijdrage te leveren aan het verder structureren van het ontwerpproces waarin de B/CKC-producten tot stand komen.
Functie-eisen

Eisen

Je beschikt aantoonbaar over tenminste een hbo-niveau en over relevante werkervaring op het snijvlak van gebruikerswensen, bedrijfsbelangen, overheid en techniek.
Daarnaast beschik je over kennis van en ervaring met cognitieve ergonomie, interactie ontwerp en gebruiksvriendelijkheid van user-interfaces en m.n. van online formulieren.
Je hebt ervaring met de opzet en uitvoering van gebruikersonderzoeken en de doorvertaling van de uitkomsten daarvan en bent in staat om huisstijlrichtlijnen door te vertalen in beeldschermnormeringen.
Je kan goed omgaan met Visio, Axure e.d. Verder kun je goed plannen en organiseren en beschik je over eigenschappen als klantgerichtheid, initiatief, flexibiliteit, resultaatgerichtheid en het vermogen om samen te werken.
Arbeidsvoorwaarden

Startdatum

1 september 2015

Verwachte einddatum

31 december 2015

Optie op verlenging

JA

Inzet

24 uur per week

Standplaats

Provincie Gelderland

Aantal posities

1

Sluitingsdatum vacature
Interesse?

Dan ontvangen we graag de volgende gegevens

  • Meest recente cv, in word formaat, in het Nederlands

  • Goede motivatie, gericht op de aanvraag, waarin duidelijk naar voren komt, dat aan de gestelde eisen kan worden voldaan

  • Beschikbaarheid

  • Vakantieplannen

  • Tariefindicatie

Op deze vacature kun je reageren tot vrijdag 28 augustus 2015, 11.00 uur.

Locatie
Provincie Gelderland

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten