Systeemspecialist SAP BS

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
26-08-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Tilburg
Reacties
0
Bekeken
482
Status
Gesloten
Referentie
30151017

Omschrijving

Startdatum

zsm

Duur

3 maanden

Locatie

Tilburg

Beschrijving van de functie

Als Senior SAP BS Specialist ben je actief in het configureren en optimaliseren van de SAP applicatie Banking Services. Je lost problemen op en werkt continu aan het verbeteren van het systeem. Je neemt deel aan projecten en onderhoudt contacten met diverse partijen.
Vanuit project perspectief ben je een volwaardig gesprekspartner. Je bent actief betrokken bij verschillende projectwerkzaamheden. Hierbij kan je denken aan het schrijven van blauwdrukken, implementaties, schrijven van migratie plannen, ontwikkelen en systeem-testen van oplossingen. Daarnaast adviseer je over de inrichting van het SAP landschap.
Je onderhoudt contacten met ABAP programmeurs, functioneel applicatie beheerders en projectleiders. Daarnaast verzorg je de documentatie, onderhoud je je kennis en geef je advies.

Beschrijving van het profiel van de kandidaat

'- Minimaal HBO Werk- en denkniveau;

  • Ervaring met hands-on customizing van SAP BS;

  • Kennis van overige SAP modules verwant aan SAP BS is een pré;

  • Flinke dosis ambitie

  • Ervaring en de uitdrukkelijk wens om in project-teams te werken

Je hebt de volgende competenties goed ontwikkeld: Overtuigingskracht, Analytisch vermogen, Resultaatgericht, Flexibiliteit, Ontwikkelgericht en Samenwerken

Onze opdrachtgever stelt het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Beschrijving van het profiel van de kandidaat.

Vanwege het strategisch belang voor onze opdrachtgever zijn alle SAP IT competenties binnen onze opdrachtgever in één Competence Centre SAP ondergebracht. Het CC SAP is gevestigd in Tilburg en Apeldoorn. Het CC SAP is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en beheren van SAP applicaties voor klanten. De diensten die het CC SAP biedt zijn adviseren, ontwikkelen, beheren, exploiteren en testen. Het SAP Delivery team Banking Services bestaat op dit moment uit 6 SAP Banking services en ABAP consultants. Belangrijke speerpunten voor het team zijn; Kennis delen, Agile/Scrum werken, versnellen van configuratie en werken met hoog rendement, verhogen van de kosteneffectiviteit, vernieuwen en verdere uitbouw van een effectieve en prettig werkende interne SAP partner. Dit doen we onder meer door continu te verbeteren, uniform te werken, leren van elkaar en het inzetten van vernieuwende tools (Solution Manager en Aris). De werkomgeving binnen CC SAP kenmerkt zich door ontwikkeling, tonen van LEF door persoonlijk leiderschap en impact, zowel voor de afdeling als voor het individu.

Wij bieden
Een afwisselende baan voor 36 uur per week binnen IM&IT, locatie Tilburg.

Interesse? Reageer dan met recent cv, motivatie en uurtarief voor vrijdag 28 augustus 14.00 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten