Business Analist/Informatie Analist

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
26-08-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
78
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

16-9-2015

Einddatum

16-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

1-9-2015 om 12:00 uur

Voor een optimale dienstverlening aan de mienskip is een goede ‘informatiehuishouding’ van groot belang. Dit vraagt om een integrale aanpak van (complexe) informatievraagstukken. De afdeling Informatievoorziening is opgezet om dit mogelijk te maken en de organisatie adequaat van informatie te voorzien. Daarnaast willen we informatie en kennis meer delen met onze omgeving.

Informatievoorziening op alle niveaus in de organisatie wordt steeds belangrijker. Informatie moet betrouwbaar, beschikbaar en actueel zijn en voldoen aan de spelregels die wij met elkaar hebben afgesproken. Alleen gegevens opslaan is niet meer voldoende, het gaat om de samenhang van gegevens die uiteindelijk de benodigde (management)informatie oplevert.

Profiel

Verantwoordelijk voor het analyseren, verbeteren en (her)ontwerpen van bedrijfsprocessen en informatiestromen. Ondersteunen en faciliteren van gebruikers in het definiëren van functionele eisen en wensen. Oog voor welke veranderaspecten de voorgestelde procesveranderingen met zich meebrengen en in staat deze te borgen. Bekend met het Zaakgericht werken concept. Kennis van modeleringstechnieken, zoals bijvoorbeeld Swimming Lane, SIPOC, BPMN om bedrijfsprocessen te modelleren en documenteren.

Opdracht

Analyseren van diverse bedrijfsprocessen en daarbij het in kaart brengen van de knelpunten vanuit proces, informatievoorziening en personeel perspectief. Herontwerp van processen met als (eind)doel deze te digitaliseren volgens het zaakgericht werken methodiek (Dordtse model) waarbij het zwaartepunt ligt in een integraal informatievoorziening gebruik (sjablonen, metadatering, management- en bestuursinformatie …).

Opleveren AO ontwerp waarbij het proces is gedocumenteerd tezamen met de gebruikers eisen en wensen t.a.v. het in te richten informatiesysteem. Deze AO moet zodanig zijn vormgegeven dat vertaling naar een proces/zaakgericht werken inrichting ontwerp een minimale inspanning is. Advies over veranderopgave met betrekking tot doorvoeren van het digitaliseren van het proces.

Gesprekken worden gevoerd op:Vrijdag 11 september 2015

Functie eisen 
Minimaal HBO diploma afgerond (eis), bij voorkeur een bedrijfskundige achtergrond
Minimaal 5 jaar werkervaring als business/informatie analist (eis)
Minimaal 5 jaar werkervaring, waarvan twee jaar binnen de overheid.
Aantoonbare ervaring met business / informatieanalyse (minimaal twee referentieprojecten)
Aantoonbare werkervaring met modeleringstechnieken ( Swimming Lane, SIPOC, BPMN )
Aantoonbare werkervaring met multidisciplinaire projecten

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten