Informatiemanager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
26-08-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
82
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

16-9-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

1-9-2015 om 12:00 uur

De afdeling Informatievoorziening ziet zichzelf als een verlengstuk van de ‘gebruikersorganisatie’. Zij stelt samen met de gebruikers de strategie op voor de informatievoorziening. Elke afdeling heeft een eigen informatiemanager. De informatiemanager voert de regie op informatievraagstukken.
Werkprocessen en managementinformatie van de betreffende afdeling staan hierbij centraal. Alle kennis en ervaring op het gebied van beleidsonderzoek, documentaire informatievoorziening, geo-informatie en ICT wordt integraal ingezet. Zo wordt de informatievoorziening breed ontwikkeld en geborgd.

Op basis van de functionele eisen en wensen vanuit de organisatie levert de afdeling Informatievoorziening ondersteuning door de optimalisatie van (digitale) processen/informatie. De bestaande ICT-systemen worden zoveel mogelijk benut. Uitgangspunt is 80% standaardisatie en 20% maatwerk. Hierop zijn de procedures en werkwijzen binnen de afdeling afgestemd en de dienstverlening is beschreven in de producten- en dienstencatalogus.

Opdracht
Werken in een kleine team van informatiemanagers. Je wordt verantwoordelijk voor één van de klantonderdelen en de vertaling van de businessvragen in informatieoplossingen. Daarnaast draag je bij in de vorming en inrichting van het nieuwe team informatiemanagement. Je denkt pro-actief mee in digitaliseringsprojecten en het op orde brengen van de informatievoorziening.

gesprekken worden gevoerd op vrijdag 11 september 2015

Functie eisen 
Universitair opgeleid (eis), bedrijfskundige achtergrond
Meerdere jaren werkervaring als informatiemanager (eis)
Aantoonbare werkervaring in vertaalslag van business wensen en informatie oplossingen
Aantoonbare ervaring met digitaliseringsprocessen/projecten en digitale archivering minimaal twee referentieprojecten
Kennis van overheidsachitectuur
Aantoonbare kennis van BiSL en ITIL
Aantoonbare kennis van PPM en APM
Certificaat Prince 2

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten