Applicatiebeheerder/JAVA Ontwikkelaar

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
27-08-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
263
Status
Gesloten

Omschrijving

Applicatiebeheerder/JAVA Ontwikkelaar

Opdracht omschrijving
De uit te voeren werkzaamheden vallen binnen het applicatiebeheer en (kleinschalig) onderhoud voor de producten EPB en BVV. Het applicatiebeheer omvat het in stand houden van bestaande functionaliteit en koppelingen van deze producten met vele systemen van ketenpartners. Analyseren van verstoringen in de ketens van applicaties en het ondersteunen van technisch beheer bij het oplossen van deze verstoringen, zijn onderdeel van de werkzaamheden.

Het onderhoud/doorontwikkeling bestaat uit alle werkzaamheden die horen bij het realiseren van nieuwe koppelingen van en naar de betreffende applicaties. Bij doorontwikkeling op de BVV applicatie worden ook kleinschalige aanpassingen op bestaande Java-programmatuur begrepen.

Er wordt verwacht dat de kandidaat de intentie en verwachting heeft om voor langere tijd in deze rol te werken.

Doelstelling
Borging van continuïteit van het basis applicatiebeheer voor beide producten en het in stand houden van de vereiste capaciteit voor onderhoud/doorontwikkeling.
Verantwoordelijkheden
In een klein team uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden.
Vakmatige taken
Bij zowel EPB als BVV speelt (eb)XML berichtenverkeer gebruik makend van een message broker met gerelateerde producten van de firma Axway een belangrijke rol. De taken omvatten het totale applicatiebeheer van de genoemde applicaties (van incidentoplossing, ondersteuning gebruikers, uitvoeren pro-actieve controles, overdracht van nieuwe releases naar het rekencentrum, etc). Daarnaast moeten er regelmatig nieuwe aansluitingen met ketenpartners worden gerealiseerd, waarbij de taken uiteen lopen van analyse tot realisatie en implementatie. Ook kunnen er kleinschalige wijzigingen op bestaande Java-programmatuur gevraagd worden.

Contacten
Overige teamleden van de applicatiebeheer-teams. Medewerkers van technisch beheer bij het implementeren van wijzigingen en analyse van operationele problemen. Daarnaast contacten met applicatiebeheerders van ketenpartner-systemen.

Opleiding
Minimaal een afgeronde erkende HBO opleiding in een informatica-gerelateerde studie.

Werkervaring
Ervaring met message brokers en applicatie-integratie is een must. Kennis en ervaring met Axway Interchange wordt gezien als een pré. Ervaring met Java-software ontwikkeling is een vereiste.
Competenties

Kerncompetenties

flexibel
leergierige opstelling
doorzettersmentaliteit.
goede communicatieve vaardigheden
teamplayer.

Standplaats

Odijk

Startdatum

15-12-2015

Einddatum

15-04-2016

Uren per week

36

Deadline

03-09-2015 om 16:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten