Applicatie Beheerder, Ontwikkelaar

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
27-08-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
odijk
Reacties
0
Bekeken
24
Status
Gesloten

Omschrijving

Werkzaamheden
Applicatiebeheerder/JAVA Ontwikkelaar

Standplaats

Odijk

Startdatum

15-12-2015

Einddatum

15-04-2016

Optie tot verlenging

Ja, in overleg

Uren per week

36

 • Opdracht omschrijving

De uit te voeren werkzaamheden vallen binnen het applicatiebeheer en (kleinschalig) onderhoud voor de producten EPB en BVV. Het applicatiebeheer omvat het in stand houden van bestaande functionaliteit en koppelingen van deze producten met vele systemen van ketenpartners. Analyseren van verstoringen in de ketens van applicaties en het ondersteunen van technisch beheer bij het oplossen van deze verstoringen, zijn onderdeel van de werkzaamheden.

Het onderhoud/doorontwikkeling bestaat uit alle werkzaamheden die horen bij het realiseren van nieuwe koppelingen van en naar de betreffende applicaties. Bij doorontwikkeling op de BVV applicatie worden ook kleinschalige aanpassingen op bestaande Java-programmatuur begrepen.

Er wordt verwacht dat de kandidaat de intentie en verwachting heeft om voor langere tijd in deze rol te werken.

 • Doelstelling

Borging van continuïteit van het basis applicatiebeheer voor beide producten en het in stand houden van de vereiste capaciteit voor onderhoud/doorontwikkeling.

 • Verantwoordelijkheden

In een klein team uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden.

 • Vakmatige taken

Bij zowel EPB als BVV speelt (eb)XML berichtenverkeer gebruik makend van een message broker met gerelateerde producten van de firma Axway een belangrijke rol. De taken omvatten het totale applicatiebeheer van de genoemde applicaties (van incidentoplossing, ondersteuning gebruikers, uitvoeren pro-actieve controles, overdracht van nieuwe releases naar het rekencentrum, etc). Daarnaast moeten er regelmatig nieuwe aansluitingen met ketenpartners worden gerealiseerd, waarbij de taken uiteen lopen van analyse tot realisatie en implementatie. Ook kunnen er kleinschalige wijzigingen op bestaande Java-programmatuur gevraagd worden.

 • Opleiding

Minimaal een afgeronde erkende HBO opleiding in een informatica-gerelateerde studie.

 • Werkervaring

Ervaring met message brokers en applicatie-integratie is een must. Kennis en ervaring met Axway Interchange wordt gezien als een pré. Ervaring met Java-software ontwikkeling is een vereiste.

 • Kerncompetenties

· flexibel
· leergierige opstelling
· doorzettersmentaliteit.
· goede communicatieve vaardigheden
· teamplayer.

 • Opleidingen en diploma's

Indien bij de selectiecriteria gevraagd wordt naar afgeronde opleidingen, dan dienen kandidaten een kopie diploma en/of certificaat toe te voegen aan de aanvraag. De originele gewaarmerkte diploma's en/of certificaten moeten tijdens een intakegesprek (uiteraard alleen in het geval een kandidaat wordt uitgenodigd) ter kennisgeving kunnen worden aangetoond. Kunnen kandidaten dit niet aantonen (op het moment dat hierom wordt gevraagd), dan is definitieve afwijzing het gevolg.

 • Geheimhoudingsverklaring

De kandidaat dient uiterlijk bij het bevestigen van het intakegesprek een ondertekende versie van de geheimhoudingsverklaring te kunnen overhandigen.

 • Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 15-12-2015 (of indien mogelijk zoveel eerder als de screening akkoord is) tot en met 15-04-2016 voor 36 uur per week.
Het contract kan optioneel worden verlengd.

De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van het kandidaten onderzoek. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de aanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

 • Inhoudelijke CV eisen

· Minimaal 3 jaar relevante ervaring als (Technisch) applicatiebeheerder Java opgedaan in de afgelopen 5 jaar is een eis. Dit moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat.

· Aantoonbare opgedane (werk)ervaring van minimaal één ebMS adapter is een eis. Dit moet duidelijk blijken uit/benoemd zijn in het CV van de kandidaat.

· Minimaal een afgeronde en erkende hbo opleiding in een informatica gerelateerde richting is een eis (kopie diploma toevoegen).

 • Inhoudelijke CV wensen

30 %
Minimaal 2 jaar relevante ervaring als JAVA Ontwikkelaar opgedaan in de afgelopen 5 jaar is een wens. Dit moet duidelijk blijken uit/benoemd zijn in het CV van de kandidaat.

30 %
Aantoonbare opgedane kennis van ebXML specificatie (waar ebMS onderdeel van uit maakt). Dit moet duidelijk blijken uit/benoemd zijn in het CV van de kandidaat.

30 %
Aantoonbare opgedane (werk)ervaing van Applicatie integratie op basis van S(FTP), Webservice en Oracle AQ exchange. Dit moet duidelijk blijken uit/benoemd zijn in het CV van de kandidaat.

10 %
Aantoonbare opgedane kennis van Camel en XSLT. Dit moet duidelijk blijken uit/benoemd zijn in het CV van de kandidaat.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten