Consultant Migratiemanagementsysteem

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
27-08-2015
Periode
Niet relevant
Uurtarief
75
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
455
Status
Gesloten
Referentie
20117800

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20117800 Tijdelijke inhuur

Voor de Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een Consultant Migratiemanagementsysteem

Profiel organisatie

De afdeling ICT is verantwoordelijk voor het leveren van een toekomstvaste, betrouwbare en veilige ICT-infrastructuur (netwerk, datacenters, werkplekken, technisch applicatiebeheer en telefonie) voor de gemeente Amsterdam. Daarmee vormt de ICT-infrastructuur een stabiele basis voor de gemeentelijke informatievoorziening en waar nodig die van haar ketenpartners waarlangs producten en diensten worden geleverd aan burgers, bedrijfsleven en publieke organisaties.

De afdeling ICT maakt waar mogelijk gebruik van de expertise en innovatiekracht van de markt en zal daarvoor de transformatie maken van een puur uitvoerende naar een regieorganisatie voor de ICT-infrastructuur.

Profiel afdeling en opdracht

De gemeente Amsterdam is in het kader van haar ICT visie 2015 bezig met de uitvoering van het programma ICT Centraal waarin onder andere een gezamenlijke ICT-infrastructuur en een standaard digitale werkplek worden geïntroduceerd. Doel hiervan is om alle medewerkers van de gemeente Amsterdam een flexibele, locatie-, tijd- en platform-onafhankelijke werkplek te bieden; de Amsterdamse Digitale Werkplek (ADW).

Onder leiding van het Programma ICT Centraal is gestart met de voorbereiding voor de migratie van de circa 15.000 werkplekken naar een Windows 7/Citrix-omgeving. Daarbij hoort het centraliseren van alle ICT-infrastructuur en het overhevelen van het applicatielandschap. Om de verschillende tegelijkertijd lopende migraties operationeel te besturen is binnen het programma een Migratiemanagement Office (MMO) ingericht.

De functie 'Consultant Migratiemanagementsysteem' is ondergebracht bij Programma ICT Centraal, onderdeel Migratie Management Office.

De consultant is verantwoordelijk voor het functioneel en technisch beheer van het migratiemanagementsysteem. En is verantwoordelijk voor het uitvoeren van imports en exports. Is actief betrokken bij de groepsdata-migratieproces door het controleren, beoordelen en importeren van dataverhuisplannnen en autorisatiematrices. Geeft invulling aan nieuwe rapportage behoefte middels Polar, Crystal reports en MS-SQL.

Functie eisen

 1. U beschikt (minimaal) over een hbo werk- en denkniveau. Dit niveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een relevante hbo diploma.

 2. U heeft aantoonbare kennis van en minimaal 2 jaar ervaring met het Migratiemanagementsysteem M3.

 3. U heeft aantoonbare kennis van en minimaal 2 jaar ervaring met de programmeertaal BluePolar.

 4. U heeft aantoonbare kennis van en minimaal 2 jaar ervaring met MS-SQL.

 5. U heeft aantoonbare kennis van en minimaal 2 jaar ervaring met Crystal Reports.

 6. U heeft aantoonbare kennis van en minimaal 2 jaar ervaring met het voeren van functioneel beheer van migratiemanagementsystemen

 7. U heeft aantoonbare kennis van, en ervaring met operationele migraties als; werkplekmigratie, datamigratie, mailmigratie, applicatiemigratie en user/gebruikersmigratie waardoor kandidaat in staat is verbanden tussen verschillende deelmigraties te zien.

Competenties

 • Servicegericht

 • Samenwerken

 • Resultaatgericht

 • Communicatief vaardig

 • Verantwoordelijk

 • Adaptief

 • Leergierig

Functie wensen

 1. U heeft ervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen de G4 (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht)

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

zsm

Duur

6 maanden

Optie op verlenging

1 x 6 maanden

Inzet

24 uur per week

Tarief

circa € 75,00

Sluitingsdatum

31-08-2015

Sluitingstijd

17:00

Intakes

in week 36/37

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten