Projectmedewerker Servicedesk FM (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-08-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Nieuwegein
Reacties
0
Bekeken
82
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

26-10-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

1-9-2015 om 17:00 uur

Het projectteam Service Desk Facility Management Nationale Politie, als onderdeel van de Dienst IAR Facility Management (FM), heeft tot taak het opzetten en inrichten van een Landelijke Service Desk Facility Management en het ontwerpen en implementeren van processen waarmee deze servicedesk kan werken. Dit vindt gefaseerd plaats, vooruitlopend op de landelijke werking na afronding van de personele reorganisatie van de Nationale Politie.

Doelstelling: Transitie en implementatie van verschillende facilitaire servicedesks naar één centrale.

Verantwoordelijkheden: Faciliteren bij het vormgeven van een centrale Facilitaire servicesdesk. Ondersteuning bij implementatie en de organisatie rondom de transitie. Borgen van projectspecificaties.

Vakmatige taken

Mede vormgeven van een gedetailleerd migratieplan.
Beschrijven, voorbereiden en inregelen van de migratie van 27 lokale facilitaire servicedesks naar 1 centrale facilitaire servicedesk.
Functie eisen 
Een afgeronde erkende HBO opleiding is een eis.
Een afgeronde erkende HBO opleiding in de richting van Facilitair Management is een wens.
Een afgeronde erkende Prince2 Foundation certificering is een eis.
In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar relevante ervaring als projectmedewerker binnen het domein Facilitaire Services is een eis.
In de afgelopen 5 jaar uitgebreide kennis van en ervaring opgedaan met FMIS Planon is een eis.
In de afgelopen 5 jaar aantoonbare ervaring opgedaan in een Administratieve Organisatie en met procesinrichting binnen het domein Facilitaire Services is een wens.
In de afgelopen 5 jaar aantoonbare opgedane kennis van en ervaring opgedaan bij de inrichting van processen en migraties van een servicedesk binnen het domein Facilitaire Services is een wens.
In de afgelopen 5 jaar aantoonbare ervaring opgedaan bij het opzetten van een facilitaire servicedesk in een ondersteunende rol is een wens.
Aantoonbare ervaring in een ondersteunende rol (bijvoorbeeld als projectmedewerker/ondersteuner) met de implementatie van verschillende facilitaire servicedesks naar één centrale servicedesk is een wens.
Kerncompetenties: Een goed ontwikkeld analytisch vermogen, organisatievermogen, accuratesse, samenwerken, klantgerichtheid

Overige competenties: Probleemanalyse, flexibiliteit, initiatiefrijk, verbinden, overtuigingskracht, organisatiesensitiviteit

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten