Senior Pojectondersteuner IV projecten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-08-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
80
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

15-11-2015

Einddatum

31-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

31-8-2015 om 16:00 uur

De Dienst Informatie en Communicatie Technologie (ICT) is onderdeel van het Politiedienstencentrum (PDC) en is de organisatie voor de totstandkoming en continuïteit van de ICT. Zij zorgt voor de beschikbaarheid van de Informatievoorziening (IV) (waar nodig 24/7) en de gebruikersondersteuning. Tevens ontwikkelt de dienst nieuwe functionaliteit en is verantwoordelijk voor doorontwikkeling en het onderhoud van de bestaande IV-applicaties. Binnen de dienst ICT voert de sector PPI het IV project- en programmamanagement en Interimmanagement met als doel een goede samenwerking tussen de business en de diensten Informatiemanagement (IM) en ICT bij de uitvoering van projecten en programma's. Naast borging van de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening voert de dienst regie op uitbestede services.

De sector PPI bestaat uit de teams: Project-, Programma- en Interim management, Projectondersteuners, Project en Programma Office en het Projectenbureau. De sector levert capaciteit voor het leiden van programma's en projecten binnen de Nationale politie. Deze programma's en projecten richten zich op de realisatie, invoering en ingebruikname van nieuwe of gewijzigde IV- en/of ICT-producten/diensten.

Doelstelling
Ondersteunen in de uitvoering van diverse IV gerelateerde projecten.

Verantwoordelijkheden
Je bent in een ondersteunende rol mede verantwoordelijk voor de realisatie van een complex (sterk organisatorisch) project op het terrein van informatievoorziening. Draagt mede zorg voor de implementatie van de oplossingen.

Vakmatige taken

assisteren van de programma-en projectmanagers bij het opstellen van programma- en projectplanningen en het bewaken daarvan;
voortgangsoverzichten verzamelen en afwijkingen signaleren en analyseren;
de programma- en projectmanager assisteren bij het opzetten van de (financiele en algemene)projectadministratie en het bewaken daarvan;
periodieke programma/ projectrapportages samenstellen en rapportagetermijnen bewaken;
zorgdragen voor (centrale) projectarchivering met inachtneming van de richtlijnen hiervoor;
voorbereiden en notuleren programma-projectvergaderingen en het maken van verslagen en besluitenlijsten;
methodische ondersteuning geven voor Prince 2 aan programma- en projectmanagers;
zorgdragen voor de bewaking van de richtlijnen t.a.v. kwaliteitsmanagement voor de projecten/programma's;
zorgdragen voor de invulling en bewaking van de richtlijnen van risicomanagement voor de projecten/programma's;
bewaken en registreren resourcemanagement van de projecten/programma's;
overige administratieve werkzaamheden.

Functie eisen 
Minimaal een afgeronde erkende 4 jarige HBO opleiding is een eis.
De behaalde Prince2, CAPM, PMP, MSP of P3O, certificering is een wens.
De behaalde IPMA D certificering is een wens.
In de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar relevante ervaring als projectondersteuner binnen een ICT of IM gestuurde omgeving. Dit is een eis.
In de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring binnen het vakgebied Projectmanagement binnen de overheid is een wens.
Aantoonbare werkervaring binnen het vakgebied Projectmanagement in de politieorganisatie is een wens.
In de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met projectmanagement methodieken ( Prince2, IPMA, CAPM, PMP of MSP) is een wens.
Aantoonbare werkervaring met de Principal Toolbox is een wens.
In de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar ervaring met projectadministratie, project financiën en rapportages is een wens.

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.
U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.
Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten