Projectleider professionalisering digitale Volksgezondheidsmonitor

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-08-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
38
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

14-9-2015

Einddatum

31-1-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

31-8-2015 om 9:00 uur

Er is een nieuwe (pilot)website door een extern bureau gebouwd, deze wordt momenteel gevuld en zal dit najaar gelanceerd worden voor gebruikers.

We willen de website doorontwikkelen naar een vaste satelliet-website van het Utrecht-domein, en we willen heldere afspraken over beheer en continuïteit en kansen/ontwikkelmogelijkheden voor de komende periode in beeld brengen.

Hiervoor zoeken wij iemand die het onderzoeksteam tijdelijk kan versterken op dit terrein en specifieke expertise inbrengt op het gebied van (monitorings)websites om de gewenste professionaliseringsslag te kunnen maken van pilotfase naar “duurzame, toekomstbehendige” website. Het werk zal uit de volgende onderdelen bestaan:

 • Formuleren van de eigen opdracht o.b.v. dit document en gesprekken met direct betrokkenen;

 • Met ontwikkelaar komen tot goede SLA voor huidige (pilot)website.

 • In overleg met onderzoekers en communicatiemedewerker communicatieplan opstellen om bekendheid te geven aan de (pilot)website.

 • Plan van aanpak om pilotfase met gebruikers (vanaf dit najaar) ten volle te benutten.

 • Opstellen beheerplan, waaronder een inschatting van de benodigde beheercapaciteit, maken van een business case.

 • Zorgdragen dat de website onderdeel wordt van het domein utrecht.nl. Hiervoor is komen tot goede afstemmings- en samenwerkingsafspraken met het webteam van utrecht.nl, communicatiebureau Gemeente Utrecht essentieel.

 • Opstellen scenario’s doorontwikkeling (in overleg), waaronder een afweging van kosten ten opzichte van het resultaat van de website zelf en effect van de informatie op de website bij de gebruiker.

 • Doorontwikkeling in samenwerking met de collega’s van het onderzoeksteam binnen VG en anderen die een rol hebben bij de totstandkoming, vullen, beheren, gebruiken van de website.

Voor deze opdracht zul je nauw samenwerken met de onderzoekers rond de VMU en een young professional die dit jaar ongeveer 3 dagen per week besteed aan de realisatie (ontwikkeling, planning, scholing onderzoekers, beheer) van de (pilot)website.

Daarnaast vervul je een rol in de verdere ontwikkeling van de digitale communicatie en technologie voor partners, ouders en kinderen en het cluster Jeugd van Volksgezondheid. Het betreft meer dan het verbeteren van de CJG-site en het uitwerken van de doorgaande lijn middels de e-mailservice. Het betreft de communicatiekanalen www.jong030.nl, de website van de gemeente Utrecht en de samenwerking met het innovatieatelier ten behoeve van apps etc. Voor dit deel van de opdracht ben je onderdeel van de werkgroep digitale communicatie en werk je nauw samen met een aantal Jeugd-professionals en één van de Teammanagers Jeugd.

Functie eisen 

 • Eexpertise rond governance van websites

 • Kennis van open data

 • Sterke affiniteit met websites waarop monitoringsinformatie gedeeld wordt, bij voorkeur op het gebied van volksgezondheid

 • Teamspeler

 • Affiniteit met infographics en het schrijven van webteksten is belangrijk

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten