Projectmanager (36/40 uur)

Opdrachtgever
Matching Pool
Geplaatst op
27-08-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Bosch
Reacties
0
Bekeken
40
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Het managen van projecten van initiatie tot en met implementatie, volgens COPAFIJTH-aspecten en IT&C-richtlijnen en conform verwachtingen van de business, teneinde het resultaat binnen tijd & geld en volgens de afgesproken kwaliteit op te leveren aan/voor de klant van SNS Bank NDe medior
Functie-eisen
Een Projectmanager die in staat is single én multi project opdrachten aan te sturen, waarbij het werk is belegd bij meerdere teams. Hij/zij heeft een organiserende en sturende rol, is in staat verwachtingen van business en klanten te managen, organiseert een stuurgroep en rapporeert en escaleert aan en naar dit gremium. Hij/zij heeft gedegen kennis van projectmanagement (PRINCE 2 gecretificeerd) en goede kennis van de werkprocessen van de business en inzicht in de mogelijkheden van de IT-omgeving van de business.
Concreet gaat de projectmanager samen met de businessanalist de doelen van werkstroom Systeem Implementatie (start architectuur, requiremenetsanalyse en gap analyse) realiseren. Excelente beheersing van Engels in woord en geschrift en kennis van Finance en Risk (accounting, IFRS, Credit Risk management) is een must.

Competenties

Resultaatgericht, planmatig, flexibel, samenwerking bevorderend, standvastig.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten