Communicatieadviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-08-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Leidschendam-Voorburg
Reacties
0
Bekeken
35
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

14-9-2015

Einddatum

14-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-28

Sluitingsdatum

31-9-2015 om 9:00 uur

We zijn op zoek naar een energieke, ervaren en daadkrachtige communicatieadviseur voor het sociaal domein. Als communicatieadviseur sociaal domein maak je deel uit van het team Communicatie. Je bent verantwoordelijk voor alle externe en interne communicatie op het gebied van maatschappelijke ondersteuning, jeugdhulp, werk en inkomen. Je bent sparingspartner voor de drie betrokken afdelingshoofden en programmamanager sociaal domein. Voor Werk en Inkomen werk je nauw samen met de gemeente Wassenaar en Voorschoten.

Je adviseert de vakafdelingen over de strategische, tactische en operationele inzet van communicatiemiddelen. Daarbij houd je rekening met interne en externe spelers, de maatschappelijke omgeving en het politieke veld. Je hebt een brede blik zowel binnen als buiten de organisatie. Uiteraard voel je je thuis in een politiek-bestuurlijke omgeving. In de regio Haaglanden vertegenwoordig je de gemeente en je neemt deel aan regionale communicatie-overleggen,

Kortom, je bent een adviseur die met bezieling bezig is met zijn of haar vak. Je neemt verantwoordelijkheid en durft ook minder gebaande paden te betreden. Er is ruimte voor eigen initiatief. Je hebt een brede scope en onderhoudt actief intern en extern contact om zo geïntegreerde adviezen te kunnen geven.

Functie eisen 
Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als communicatieadviseur binnen de overheid
Ervaring als communicatieadviseur binnen het sociale domein
Afgeronde opleiding Communicatie op minimaal HBO-niveau

Competenties

adviesvaardig;
strategisch denken;
initiatief;
communicatief sterk.
Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten