Werkplekbeheerder DOWR (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-08-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Deventer
Reacties
0
Bekeken
46
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

14-9-2015

Einddatum

14-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

4-9-2015 om 9:00 uur

Je komt in het team Werkplekbeheer te werken. Het team bestaat nu uit 4 collega’s. Het doel is om de huidige VDI-omgeving en FATclient-omgeving te verbeteren. Deze is opgebouwd met de applicaties zoals vermeld in de opgestelde eis van deze opdracht. Hiervoor is jouw kennis van deze applicaties van groot belang. Je bent in staat om problemen te analyseren en aan de hand daarvan een advies te geven die leidt naar een werkende oplossing Uiteindelijk voer je de aanpassingen ook uit.

Je werkt op de locatie Leeuwenbrug 85 in Deventer. In het vierde kwartaal 2015 verhuizen we naar het nieuwe Stadskantoor in Deventer aan Grote Kerkhof 1. De omgeving die door ICT DOWRi wordt beheerd voor de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte telt zo’n 1300 werkplekken en 1600 gebruikers.

Functie eisen 
Minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in de afgelopen 5 jaar met APP V 5.0 én SCCM 2012R2 én RES Workspace Manager 2012 of hoger én VM Ware Horizon View (eis);
Je hebt een relevante hbo-opleiding of hbo-niveau;
Je hebt praktijkervaring in soortgelijke omgevingen;
Je hebt ruime kennis van en ervaring met MS Active Directory / GPO;
Je hebt ruime kennis en ervaring met het VDI concept;
Je hebt ruime kennis en ervaring met VMWare Horizon View, MS SCCM, MS AppV 5, RES Workspace Manager, alsmede Deployment / MDT / OS /Drivers;
Je hebt kennis en relevante ervaring met scripttalen, zoals VBscript en Powershell;
Je hebt ruime kennis en ervaring met het repackagen van applicaties en/of het bewerken van Vendor MSI-packages met Wise Package Studio, InstallShield AdminStudio, MSI en MST;
Je hebt sterke affiniteit met hardware;
Je bent analytisch, flexibel en accuraat;
Je vindt het leuk om in teamverband te werken, bent open naar je collega’s, gaat constructief om met feedback en durft die ook zelf te geven;
Je bent in staat om je collega’s naar een hoger niveau te brengen;
Je hebt een pro-actieve houding;
Je bent in staat om je kennis te delen met het huidige team;
Je bent een enthousiaste, flexibele en gemotiveerde persoonlijkheid en hebt plezier in je werk.
Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten