Java Ontwikkelaar (GBA cluster)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-08-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Odijk
Reacties
0
Bekeken
68
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

31-5-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

3-9-2015 om 9:00 uur

Inzet als Senior Java-Ontwikkelaar op componenten die binnen het GBA-cluster vallen. Er zijn een 3-tal Java componenten binnen deze suite, waarop beheer en onderhoud wordt uitgevoerd. Voor deze applicaties wordt een nieuwe versie gerealiseerd waarin wensen vanuit het werkveld, wettelijke wijzigingen of technisch onderhoud worden doorgevoerd. Het gaat om applicaties die het GBA bevragen en gegevens verwerken.

Verantwoordelijkheden
Als Senior Ontwikkelaar meewerken aan de totstandkoming van releases.

Vakmatige taken
Een senior ontwikkelaar werkt in een team aan software. Van een Sr. Ontwikkelaar wordt verwacht dat hij zelfstandig werkt, vakinhoudelijk zeer sterk is en een trekker is binnen het team.

Leidinggevende taken
Waar nodig sturing geven c.q. ervaringen delen met de andere ontwikkelaars binnen het team. Kortom, elkaar helpen de gezamenlijke klus te klaren.

Functie eisen 
Minimaal een afgeronde HBO opleiding, aangevuld met vakgerelateerde opleidingen / cursussen.
Minimaal vijf jaar werkervaring als senior java ontwikkelaar dit dient duidelijk uit het CV te blijken door per werkervaring / opdracht het volgende aan te geven: omschrijving opdracht, mate van complexiteit, gebruikte technologiën, de rol van de kandidaat (bijv. spin in het web), bijzondere prestaties m.b.t. de opdracht.
Ervaring met JAVA (JEE), Richfaces, JSF, SQL, Maven, HTML, XML is een pré.
Ervaring met Weblogic, Sybase database en JPA is een pré.

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten