Applicatiebeheerder/JAVA Ontwikkelaar

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-08-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
41
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

15-12-2015

Einddatum

15-4-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

2-9-2015 om 16:00 uur

De uit te voeren werkzaamheden vallen binnen het applicatiebeheer en (kleinschalig) onderhoud voor de producten EPB en BVV. Het applicatiebeheer omvat het in stand houden van bestaande functionaliteit en koppelingen van deze producten met vele systemen van ketenpartners. Analyseren van verstoringen in de ketens van applicaties en het ondersteunen van technisch beheer bij het oplossen van deze verstoringen, zijn onderdeel van de werkzaamheden.

Het onderhoud/doorontwikkeling bestaat uit alle werkzaamheden die horen bij het realiseren van nieuwe koppelingen van en naar de betreffende applicaties. Bij doorontwikkeling op de BVV applicatie worden ook kleinschalige aanpassingen op bestaande Java-programmatuur begrepen.

Er wordt verwacht dat de kandidaat de intentie en verwachting heeft om voor langere tijd in deze rol te werken.

Doelstelling
Borging van continuïteit van het basis applicatiebeheer voor beide producten en het in stand houden van de vereiste capaciteit voor onderhoud/doorontwikkeling.

Vakmatige taken
Bij zowel EPB als BVV speelt (eb)XML berichtenverkeer gebruik makend van een message broker met gerelateerde producten van de firma Axway een belangrijke rol. De taken omvatten het totale applicatiebeheer van de genoemde applicaties (van incidentoplossing, ondersteuning gebruikers, uitvoeren pro-actieve controles, overdracht van nieuwe releases naar het rekencentrum, etc). Daarnaast moeten er regelmatig nieuwe aansluitingen met ketenpartners worden gerealiseerd, waarbij de taken uiteen lopen van analyse tot realisatie en implementatie. Ook kunnen er kleinschalige wijzigingen op bestaande Java-programmatuur gevraagd worden.

Functie eisen 
Minimaal een afgeronde erkende HBO opleiding in een informatica-gerelateerde studie.
Minimaal 3 jaar relevante ervaring als (Technisch) applicatiebeheerder Java opgedaan in de afgelopen 5 jaar is een eis
Aantoonbare opgedane (werk)ervaring van minimaal één ebMS adapter is een eis.
Minimaal 2 jaar relevante ervaring als JAVA Ontwikkelaar opgedaan in de afgelopen 5 jaar
Aantoonbare opgedane kennis van ebXML specificatie (waar ebMS onderdeel van uit maakt).
Aantoonbare opgedane (werk)ervaing van Applicatie integratie op basis van S(FTP), Webservice en Oracle AQ exchange.
Aantoonbare opgedane kennis van Camel en XSLT.
Ervaring met message brokers en applicatie-integratie is een must.
Kennis en ervaring met Axway Interchange wordt gezien als een pré.
Ervaring met Java-software ontwikkeling is een vereiste.

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten