Projectleider - Coördinator omgevingsmanagement

Intermediair
OneStopSourcing BV
Geplaatst op
27-08-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
75
Op locatie
Zwolle
Reacties
3
Bekeken
768
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,

Dank voor jouw reactie.

Hierbij de bevestiging dat wij na zorgvuldige selectie inmiddels een geschikte kandidaat hebben geselecteerd. Indien je van ons geen bevestiging van aanbieding hebt ontvangen kun je dit bericht beschouwen als afwijzing.

Wij hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groeten,

OneStopSourcing


Omschrijving

Voor onze eindklant in Zwolle zijn wij op zoek naar een Projectleider/Coördinator omgevingsmanagement. Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Er zal worden gestart op 16 september 2015 en de einddatum is vastgelegd op 31 december 2015.

Knock-out criteria

 1. Aantoonbare ervaring als projectleider/omgevingsmanager van infrastructurele projecten bij provincie/gemeente, waarbij nutsvoorzieningen een belangrijke rol hebben gespeeld.

 2. Aantoonbare ervaring met omgevingsmanagement.

Beschrijving van de eenheid en het team (denk aan doelen en taken)
De eenheid Wegen en Kanalen heeft binnen de provincie Overijssel de zorg voor de provinciale infrastructuur. De eenheid is verantwoordelijk voor het bouwen en beheren van de provinciale wegen, waterwegen en de objecten die daaraan gerelateerd zijn zoals bruggen en sluizen. De eenheid zorgt er voor dat de benodigde infrastructurele voorzieningen worden gerealiseerd en dat het benodigde onderhoud wordt uitgevoerd (in eigen beheer of via uitbesteding aan derden).
De eenheid bestaat uit de volgende teams: Investeringen, Assetmanagement, Programmamanagement, Ontwikkeling en Expertise, Vaarwegbeheer&Installaties en Wegbeheer&Verkeer.
Voor het team Investeringen zijn we voor het project N340/N48 & N377 op zoek naar een projectleider omgevingsmanagement.

Overigen
De projectleider omgevingsmanagement maakt onderdeel uit van het projectteam N340/N48 en N377. Je valt onder en wordt aangestuurd door de omgevingsmanager.


Projectteam
De provincie Overijssel wil de provinciale wegen N340/N48 Zwolle-Ommen en N377 Lichtmis – Slagharen verbeteren, de wegen veiliger maken,de leefbaarheid en doorstroming verbeteren. Provinciale Staten hebben in april 2014 een investeringsbudget van € 160 miljoen beschikbaar gesteld voor de aanpak van deze drie wegen.
Voor de uitvoering van de plannen is een nieuwe projectorganisatie opgezet conform het IPM-model.

Projectdoel
Realisatie van bovengenoemd project binnen de vastgestelde kaders van tijd, geld en scope, door middel van een ‘omgekeerde’ aanbesteding, om zoveel mogelijk scope binnen het aanwezige budget te realiseren.

Inhoud van het project
Zie Statenvoorstel N340 van april 2014.

Projectfasering
Het project verkeert thans in de contractvoorbereiding /planstudiefase.

Doelen
Vanuit de projectdoelstelling zoveel mogelijk scope realiseren binnen het budget. Daarbij gaat het erom dat je in staat bent een scherpe balans te vinden tussen vertrouwen in de maakbaarheid, risicobeheersing en ruimte laten voor de markt om met een geïntegreerd contract zoveel mogelijk de doelstelling te behalen.

Taken
De projectleider omgevingsmanagement is verantwoordelijk voor alles wat er speelt bij Kabels&Leidingen en Bodem&Milieu. Te denken valt aan inventarisatie van k&l, afstemming met en opdrachtverlening aan de verschillende nutsbedrijven, afstemming met Prorail over de werkzaamheden. Je kent dit proces en weet hier als projectleider resultaten in te bereiken.

Daarnaast het laten uitvoeren, bewaken van de voortgang, coördinatie en beoordeling van diverse onderzoeken op het gebied van archeologie, niet-gesprongen explosieven, geotechniek, flora&fauna, lucht&geluid. Je stelt hierover rapportages op. Je overlegt (laat toetsen) met de adviseurs op de verschillende vakdisciplines.
Je legt verantwoording af aan de omgevingsmanager.

Voortgangsrapportages (welke, wanneer en aan wie)
Je stemt je werkzaamheden af met de omgevingsmanager.

Met wie wordt er samengewerkt
IPM-team N340/N48 en N377, staande beheerorganisatie en stakeholders (gemeenten, waterschap, met name nutsbedrijven, Prorail en bewoners).


Gevraagde opleidingen
HBO civiele techniek

Gevraagde kennis
Kennis van omgevingsmanagement. Je weet hoe je de omgeving mee kunt nemen en resultaten kunt bereiken. Je kent de verordeningen/regelingen betreffende kabels&leidingen. Je hebt kennis van en kunt toetsen op kwaliteit van noodzakelijke grondonderzoeken.

Gevraagde werkervaring (eventueel aantoonbaar / referenties)
Tenminste 5 jaar ervaring als projectleider/omgevingmanager/coördinator. Je hebt ervaring bij de provincie of gemeente.
Je hebt aantoonbare ervaring met processen rondom het verleggen van kabels&leidingen. Je kent de benodigde onderzoeken die een rol spelen bij infrastructurele projecten.

Gevraagde competenties

 • teamplayer;

 • goede communicator;

 • secuur en pragmatisch;

 • zelfstandig en proactief;

 • omgevingssensitief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  29-08-2015 12:34
  Plaats
  Tubbergen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-09-2015 16:18
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-09-2015 17:40
  Plaats
  Schoorl

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten