Channel Manager

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
28-08-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
93
Status
Gesloten
Referentie
Channel Manager

Omschrijving

Voor een directe eindklant in Utrecht is Harvey Nash op zoek naar een Channelmanager B2B

Start

z.s.m., uiterlijk 1 oktober

Einddatum

1 maart 2016

Inzet: 40 uur, 32 uur is bespreekbaar, flexibiliteit in werktijden is wel gewenst (het is bv niet mogelijk om een strak 9-tot-5 patroon aan te houden)

We zijn op zoek naar een nieuwe Channelmanager B2B – Community Sales, die bij onze opdrachgever de uitdaging aangaat om het D2D Channel voor de klein zakelijke markt/MKB zowel binnen als buiten de organisatie op te zetten.

Jouw rol
Het waarmaken van onze ambitie om altijd en overal beleving te bieden in de zakelijke markt, gaat niet vanzelf. En dat doen we ook niet alleen. Met externe partijen werken we samen om deze beleving te creëren voor onze bestaande en nieuwe klanten in de zakelijke markt. Als onze nieuwe Channelmanager inspireer en motiveer je onze partners die van deur tot deur gaan om de juiste beleving mee te geven. En regel je alles wat er komt kijken bij de samenwerking met deze partners. Extern en intern. Met als doel het optimaliseren en implementeren van dit kanaal. Meestal opereer je vanuit de standplaats Utrecht, maar ook wordt er van je verwacht dat je op onze andere locaties en bij onze partners aanwezig bent.

Samen met je team werk je onder andere aan de volgende zaken

Ontwikkelen, uitwerken en analyseren van plannen en strategieën die er op gericht zijn om het D2D channel zowel in termen van sales, conversie, klanttevredenheid en financiële doelstellingen vorm te geven en de gestelde doelstellingen te bereiken.
Houden van dagelijks toezicht op de teams van externe partners.
Afstemmen en samenwerken met andere afdelingen, zoals marketing voor promotionele activiteiten en IT voor de processen die nodig zijn.
Overleggen, plannen en samenwerken met het klein zakelijke managementteam om de D2D Channel Strategie en doelstellingen af te stemmen.

De afdeling Verkoop B2B Klein Zakelijk

Deze dynamische afdeling houdt zich bezig met het realiseren van de ambities en het veroveren van de klein zakelijke markt.

Het Community Sales team is nog volop in opbouw en zal onder de leiding van de Manager Community Sales verder groeien. Je team is gedreven, ambitieus en flexibel. Als Channel Manager werk je ook samen in het kleinzakelijke managementteam en met marketing en de klantenservice

Vereiste kennis en ervaring

HBO werk- en denkniveau
Ruime werkervaring in new business sales
Minimaal 3 jaar ervaring of in een functie met de focus op het verbeteren van de effectiviteit van verkoop-kanalen. Bijvoorbeeld een traject waarbij salesvaardig-heden in teams zijn verbeterd, trainingen mbt sales zijn gegeven. Of in een functie waarbij iemand order intake processen heeft uitgewerkt dan wel verbeterd

Je blinkt uit in de volgende competenties

Vermogen tot samenwerken
Coachingsvaardigheden
Onderhandelingstechnieken
Sales- en resultaatgerichtheid
Flexibiliteit en vermogen om zich snel aan te kunnen passen bij veranderingen
Betrokkenheid bij én oog hebben voor het team, de partners en managementteam

Gewenste kennis en ervaring

Ervaring met Salesforce of soortgelijk CRM systeem
Kennis van de zakelijke markt

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten