IC Verpleegkundige

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-08-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
295
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels bericht ontvangen.

Vriendelijke groet,

Matchd


Omschrijving

Startdatum

14-9-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

2-9-2015 om 17:00 uur

Wij zoeken een ervaren verpleegkundige die in staat is om zich professioneel en efficient in te werken. U maakt zich de afdeling en haar werkwijze eigen en maakt zo snel deel uit van het team.

De Intensive Care Volwassenen van het AMC is een academisch niveau 3 IC, met patiënten van alle specialismen variërend van neurochirurgie, openhartchirurgie tot interne geneeskunde. Naast electieve opnames zijn er ook spoedopnames via de spoedeisende hulp en andere afdelingen van het AMC en is het AMC een traumacentrum. Als IC verpleegkundige kun je als Consultatief IC Verpleegkundige je kennis en vaardigheden uitdragen op verpleegafdelingen en kun je ook ingezet worden om patiënten interklinisch te vervoeren met onze regionale Mobiele Intensive Care Unit
De verpleegkundige discipline wordt ondersteund door een satellietapotheek en een logistieke dienst waardoor je je als verpleegkundige optimaal kan richten op zorg voor patiënten en familie. Verder is het digitale patiëntendossier één van onze oplossingen voor de continuïteit in informatieoverdracht. Kortom een Intensive Care waarin je als IC verpleegkundige op verschillende gebieden met je vak bezig kan zijn.
De afdeling beschikt momenteel over 28 operationele bedden. Er werken ongeveer 120 IC verpleegkundigen en verpleegkundigen in de vervolgopleiding, verdeeld over 2 teams. Aan de multidisciplinaire samenwerking wordt veel aandacht besteed, evenals aan verpleegkundig en medisch onderzoek, geaccrediteerde bij/nascholing en innovatie in de zorg.

Functie eisen 
U bent in het bezit van een bezit van een diploma van de vervolgopleiding tot IC verpleegkundige, behaald in een UMC.
U beschikt over minimaal 2 jaar recente ervaring als IC verpleegkundige
U heeft een geldige BIG registratie, svp uploaden
U kunt een VOG of integriteitsverklaring overleggen
U bent gedurende de hele periode beschikbaar en bent bereid om in het volledige rooster mee te draaien (vakantie-, weekend-, avond-, nachtdiensten)
De leverancier is bereid om de kandidaat 10 van de 20 uren, die nodig zijn voor de training van EPIC (het nieuwe EPD), kostenloos in te zetten. De reden van dit besluit is de hoge toegevoegde waarde van EPIC aan het CV van de kandidaat.
U bent bevoegd en bekwaam voor het basispakket voorbehouden handelingen
Aanvinken indien u meer dan 5 jaar ervaring heeft op een IC afdeling (pré)
U bent iemand die nieuwe ICT programma's snel onder de knie heeft

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  31-08-2015 09:12
  Plaats
  Groningen
  Geplaatst door
  Krik-it
  Status
  Standaard

  Dat is toch deze klus?
  www.tijdelijkwerkindezorg.nl/job_offerings/1035

  MP-nummer 2015-213
  Functienaam IC Verpleegkundige
  Functiefamilie Verpleging en verzorging
  Standplaats Academisch Medisch Centrum
  Startdatum 14 september 2015
  Einddatum 31 december 2015
  Min. uurtarief € 0,00
  Max. uurtarief € 55,00
  Uren per week 36


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten