ICT Consultant Migratiemanagementsysteem

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-08-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
52
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

06-09-2015 (zsm)

Einddatum

01-03-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

01-09-2015 om 10:00 uur

Onder leiding van het Programma ICT Centraal is gestart met de voorbereiding voor de migratie van de circa 15.000 werkplekken naar een Windows 7/Citrix-omgeving. Daarbij hoort het centraliseren van alle ICT-infrastructuur en het overhevelen van het applicatielandschap. Om de verschillende tegelijkertijd lopende migraties operationeel te besturen is binnen het programma een Migratiemanagement Office (MMO) ingericht.

De functie 'Consultant Migratiemanagementsysteem' is ondergebracht bij Programma ICT Centraal, onderdeel Migratie Management Office. De consultant is verantwoordelijk voor het functioneel en technisch beheer van het migratiemanagementsysteem. En is verantwoordelijk voor het uitvoeren van imports en exports. Is actief betrokken bij de groepsdata-migratieproces door het controleren, beoordelen en importeren van dataverhuisplannnen en autorisatiematrices. Geeft invulling aan nieuwe rapportage behoefte middels Polar, Crystal reports en MS-SQL.

Functie eisen

Onderstaande kennis en kunde dienen duidelijk in het cv te zijn beschreven

De aangeboden kandidaat beschikt (minimaal) over een hbo werk- en denkniveau. Dit niveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een relevante hbo diploma.

De kandidaat heeft aantoonbare kennis van en minimaal 2 jaar ervaring met het Migratiemanagementsysteem M3.

De kandidaat heeft aantoonbare kennis van en minimaal 2 jaar ervaring met de programmeertaal BluePolar.

De kandidaat heeft aantoonbare kennis van en minimaal 2 jaar ervaring met MS-SQL.

De kandidaat heeft aantoonbare kennis van en minimaal 2 jaar ervaring met Crystal Reports.

De kandidaat heeft aantoonbare kennis van en minimaal 2 jaar ervaring met het voeren van functioneel beheer van migratiemanagementsystemen

De kandidaat heeft aantoonbare kennis van, en ervaring met operationele migraties als; werkplekmigratie, datamigratie, mailmigratie, applicatiemigratie en user/gebruikersmigratie waardoor kandidaat in staat is verbanden tussen verschillende deelmigraties te zien.

ervaring opgedaan in soortgelijke functie binnen de G4 (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht) is een pré

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten