Systeemspecialist Windows

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-08-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
51
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

1-7-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

31-8-2015 om 12:00 uur

De Dienst ICT focust zich op het gehele spectrum van ICT-diensten. Met zo’n 1600 medewerkers ondersteunen wij de gehele Nederlandse politie op het gebied van ICT. Onder de Dienst ICT vallen vijf sectoren, Programma, Project- en Interim management, Ontwikkeling, ICT ondersteuning, Meldkamer Diensten Centrum en Levering.

De sector Levering installeert, exploiteert, beheert en ondersteunt het gebruik van applicaties, producten, deelsystemen, datacommunicatienetwerken en infrastructuur.

Doelstelling
Deze sector zorgt voor het in stand houden van de technische basisvoorzieningen (infrastructuur, servers, storage en netwerk). Ook doet ze het technische applicatiebeheer en de exploitatie van de ontwikkel-, test- en acceptatieomgevingen.Het competence center Hosting is een onderdeel van sector Levering.

Verantwoordelijkheden
De kandidaat is samen met anderen verantwoordelijk voor het operationeel houden van de omgeving.

Vakmatige taken
Alle activiteiten zoals die bij systeembeheer op hoog niveau horen, zoals systeemonderhoud, het aanbrengen van patches/updates, het doorvoeren van changes, het oplossen van storingen, het maken/bijwerken van documentatie etc.

Functie eisen 
Een afgeronde erkende MBO opleiding richting IT is een eis.
Een afgeronde erkende MCSA 2008 of 2012 is een certificering is een eis.
Een afgeronde erkende MCSE 2008 / 2012 certificering is een wens
Een afgeronde erkende Citrix Certified Administrator certificering is een wens.
Een afgeronde erkende VM Ware certificering is een wens.
minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Systeembeheerder/specialist op het gebied van Windows binnen een grote organisatie (meer dan 1.000 gebruikers) in de afgelopen 4 jaar is een eis;
Minimaal 1 jaar aantoonbare opgedane werk ervaring met Windows 2008 en 2012 is een eis;
Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met Citrix is een eis;
kennis van en ervaring met ITIL in de afgelopen 4 jaar is een wens.
Aantoonbare werkervaring VMWare, AppV, Altiris, IIS, Powerfuse en/of Lancrypt is een wens.

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten