Medior Beleidsmedewerker Grond en Ontwikkeling

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-08-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
504
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

07-09-2015 (zsm)

Einddatum

07-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

02-09-2015 om 10:00 uur

De afdeling Erfpacht en Uitgifte is een onderdeel van Grond en Ontwikkeling van de gemeente Amsterdam. Grond en Ontwikkeling draagt op ondernemende wijze bij aan het realiseren van de gemeentelijke doelstellingen betreffende gebied- en vastgoedontwikkeling. De afdeling Erfpacht en Uitgifte is verantwoordelijk voor het uitvoeren en vormgeven van het Amsterdamse erfpachtstelsel. Bij de afdeling Erfpacht en Uitgifte werken ca. 100 medewerkers verdeeld over 4 teams.

Er is hulp nodig bij het behandelen van en adviseren over (complexe) juridische dossiers en beleidsvraagstukken. Binnen de afdeling heb je een belangrijke adviserende en richtinggevende rol ten aanzien van werkprocedures en toepassing van juridisch beleid. Binnen Grond en Ontwikkeling ben je een aanspreekpunt voor juridische erfpachtzaken.

Functie eisen

De kandidaat heeft een afgeronde opleiding Nederlands Recht en/of Notarieel Recht.

De kandidaat heeft in de afgelopen 7 jaar minimaal 3 jaar ervaring in een juridische werkomgeving.

De kandidaat heeft aantoonbaar kennis van het Amsterdamse erfpachtstelsel.

De kandidaat is een flexibele, overtuigende en stevige persoonlijkheid, in staat op basis van vakinhoud te adviseren en te begeleiden. Verantwoordelijkheid nemen is vanzelfsprekend en goed in teamverband kunnen werken. Een dynamische persoonlijkheid die snel kan schakelen tussen diverse afdelingen/niveaus.

Wensen

ervaring met het aanleveren van stukken voor gemeentebestuur
ervaring met het afwikkelen van complexe juridische vraagstukken.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten