Senior integratiespecialist

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-08-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
58
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

14-9-2015

Einddatum

14-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

8-12

Sluitingsdatum

31-8-2015 om 12:00 uur

Functioneel Beheer zoekt een Senior Integratiespecialist, die de verbindingen op basis van Digikoppeling standaarden realiseert en onderhoudt.

De OpenTunnel is gebaseerd op Digikoppeling standaarden, die gedefinieerd zijn voor de overheid. De Senior Integratiespecialist zorgt ervoor, dat de Open Tunnel, die in gebruik is in de WABOketen, blijft werken. Ook voert de Senior Integratiespecialist aanpassingen op de Open Tunnel uit in opdracht van Functioneel Beheer.
Bij incidenten in de Open Tunnel worden deze snel opgepakt, geanalyseerd en opgelost. Op basis van de prioriteit zijn de
volgende streeftijden vastgesteld met de opdrachtgever van WABO.

De Senior Integratiespecialist zal zich erop richten om een incident binnen deze streeftijd op te lossen en de Open Tunnelconnectie weer volledig werkend te hebben voor alle gebruikers. Tevens assisteert de Senior Integratiespecialist Functioneel Beheer bij het opstellen van de juiste certificaten m.b.t. verkeer over de diverse netwerken (inbound en outbound) en de benodigde firewall rules. Ook geeft de Senior Integratiespecialist adviezen over de aanschaf en het gebruik van de certificaten.
De integratiespecialist is verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van het berichtenverkeer in de keten (MTOM, CMIS, FTPS, WS-Security, 1-way en 2-way SSL, PKI). De keten bevat synchroon en asynchroon berichtenverkeer.
De Senior Integratiespecialist maakt de Collaboration Protocol Agreements (CPA’s) aan voor de OpenTunnel, die in gebruik is in de WABO keten. Ook worden deze CPA’s gewijzigd, indien gewenst.

Preventief onderhoud
Het belangrijkste doel van het uitvoeren van preventief onderhoud is om toekomstige problemen te voorkomen.

Adaptief onderhoud
Hieronder valt het aanpassen van de software als gevolg van nieuwe wensen in de omgeving van de applicatie. Het gaat hierom aanpassingen van de functionaliteit, zonder dat de functionaliteit fouten bevat. Deze aanpassingen zijn onder te
verdelen in kleine wijzigingen die direct door het team applicatiebeheer kunnen worden opgepakt en grote wijzigingen
die in projectvorm dienen te worden opgepakt.

Perfectief onderhoud
Aanpassingen doorvoeren, die gewenst zijn op basis van nieuwe kwaliteitseisen- en / of wensen.

Tweedelijns support (ondersteuning Functioneel Beheer)
Hieronder wordt verstaan het op verzoek van Functioneel Beheer leveren van ondersteuning bij de dagelijkse gang van zaken.

Functie eisen 

minimaal 3 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met de volgende standaarden

 • Digikoppeling

 • X.509

 • ebMS

 • WS-Security

 • WS-Addressing

 • SOAP

 • MTOM

 • CMIS

 • ZaakDMS Brug

 • XLST

 • Freemarker

 • Groovy

 • REST

 • JSON

 • HTTP

 • StUF

minimaal 3 jaar kennis van en ervaring met het volgende

*Aantoonbare zeer gedegen kennis en ruime ervaring met beveiliging van applicaties en netwerken en met analyse van het netwerkverkeer van en naar de applicaties.
*Beveiliging:

 • Het configureren en beheren van 1-way en 2-way SSLverbindingen met PKI-Overheid certificaten.

 • Toepassen van een LDAP voor autorisatie

*Netwerkverkeer:

 • Analyse op netwerkniveau van het berichtenverkeer en het netwerkverkeer van en naar de applicaties

 • Troubleshooten bij problemen met connectiviteit, zowel op highen low-level niveau (openssl, tcpdump en andere technieken

aantoonbare ervaring in het optreden als klankbord voor functioneel beheer, applicatiebeheer en hostingbeheerders.
aantoonbare zeer gedegen kennis en ruime ervaring (> 3 jaar) in het beheer van koppelingen en berichtenverkeer van grote bedrijfskritische applicaties. Tevens moet er ruime ervaring zijn met het oplossen van incidenten en troubleshooten in het kader van het incidentmanagement proces.
kennis en ervaring heeft om binnen 15 uur ingewerkt te zijn in de hele inrichting van de Open Tunnel-configuratie van de Digikoppeling voor de WABO-keten. Dit is inclusief de configuratie van certificaten, firewalls en het berichtenverkeer dat over de Open Tunnel-connectie loopt. Extra uren om in te werken komen voor rekening van de Integratiespecialist zelf.
minimaal 3 jaar ervaring met het beheer van connectiviteit voor gemeenten. Voor gemeenten gelden
specifieke eisen voor beveiliging. Tevens dient er ervaring te zijn met het beheer van verbindingen naar landelijke ITvoorzieningen van de overheid.

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten