Senior Systeembeheerder

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-08-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Diemen
Reacties
0
Bekeken
51
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 29 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-10-2015

Einddatum

01-01-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

40

Sluitingsdatum

03-09-2015 om 14:00 uur

De afdeling FIA is de interne dienstverlener op het gebied van facilitaire ondersteuning, informatiebeleid en automatisering. De afdeling vertaalt de strategie van het Zorginstituut naar een doeltreffend informatiebeleid en beheert de infrastructuur en applicaties. Het team Technisch Beheer is verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van de technische ICT infrastructuur, het invoeren van nieuwe netwerkoplossingen en werkplekconcepten, het opstellen van technische architecturen, het verzorgen van ICT basisdiensten en het verlenen van eerste en tweedelijns support. Beschrijving werkzaamheden

Als Senior Systeembeheerder bent u verantwoordelijk voor het technisch beheer van automatiseringssystemen. U bewaakt de performance van de systemen en zorgt voor de beveiliging van systemen. U analyseert de behoeften van de organisatie en ontwerpt netwerkoplossingen en werkplekconcepten. Ook lost u storingen op of schakelt hiervoor specialisten in. U voert technisch acceptatietesten uit en implementeert nieuwe releases. Daarnaast zorgt u voor back-ups en beveiligingsprocedures. U stelt managementrapportages op en rapporteert aan de coördinator Technisch Beheer.

Functie eisen

Eisen aan kennis en expertise (knock-out criteria)

Minimaal MBO opleiding plus Informatica opleiding;

Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring als systeembeheerder in een vergelijkbare functie;

Minimaal 3 jaar ervaring met het configureren en beheren van Linux of Unix, Windows servers en VMware Vsphere en View;

Minimaal 3 jaar algemene ervaring met het configureren en beheren van netwerken;

Minimaal 3 jaar ervaring met IT dienstverlening binnen een productiebedrijf en ervaring als technisch projectleider;

MCITP en/of MCSE certficering

2 recente (max 2 jaar oud) referenties

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten