Verkoper Salescoaching

Freelancer
Salesactor
Geplaatst op
28-08-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
5
Bekeken
697
Status
Gesloten

Omschrijving

Verkoper in opleiding tot salescoach en partner

Werkuren: parttime, zelf in te delen; minimaal 4-8 uur per week

Locatie: Amersfoort, Utrecht

Ben jij een coldcalling verkoper met groeiwens? En op zoek naar een parttime functie?! En op zoek naar een salesjob met groeiende diepgang en een al bewezen product?

Taak: Nieuw business leads genereren. Bezoekafspraken maken. Sparringpartner zijn, met mogelijkheid tot full partnership.

Profiel: Je hebt bewezen talent voor verkoop. Gezien het product heb je affiniteit met psychologie en senior ervaring met sales-, salescoaching, salesmanagement. Waarschijnlijk ben je boven de 35 jaar. Je bent goed communicatief onderlegd. Mouwen opstropen mentaliteit. Zelfstandig kunnen werken.

Ons aanbod: Je gaat een fantastisch en al bewezen test en salescoachingstraject verkopen. Je bent vrij om je tijd zelf in te delen. Het verdienmodel ligt tussen 15-40% van hetgeen je verkoopt. Je zult zelf ook de test maken en ervaren hoe de salescoaching werkt, zodat je er volledig achter kunt gaan staan.
Werkgever informatie

Onze klant houdt zich bezig met salesassessments, personal salescoaching en individuele salesbranding. Hiervoor is een speciale test, met geautomatiseerde rapportage ontwikkeld. Wat nu nog even een handmatige test is, gaat nu snel uitgroeien naar een bijpassende test via een App op de smartphone, tablet of laptop. Grote onderscheidende element is de eenvoud en de geweldige diepte van de test. Binnen enkele minuten heeft de ondervrager de test gemaakt, krijgt een diepgaand persoonlijk rapport, welke leidt tot enorm inzicht en verdieping van salesgesprekken en een geheel persoonlijke salesbenadering. De test is een hulpmiddel voor de unieke persoonlijke salescoaching die in een traject van 3-4 gesprekken bij de klant plaats vindt. Ook is het een enorm hulpmiddel voor alle reguliere trainingsprogramma's zoals: Solution selling, bezwarentraining, Psychologisch verkopen en consultative selling.

Interesse?

Is je interesse gewekt voor deze veelzijdige functie? Mail jouw korte motivatie brief met Curriculum Vitae (in Word formaat)

Keywords: Sales, Verkoop, vertegenwoordiger, accountmanager, salesmanager, psychologie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  31-08-2015 08:45
  Plaats
  Vleuten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-09-2015 17:47
  Plaats
  UTRECHT

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-09-2015 18:31
  Plaats
  Ede

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-09-2015 19:02
  Plaats
  Huizen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-09-2015 10:10
  Plaats
  Markelo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten