Medium Care Verpleegkundige

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-08-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
320
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen van ons.

Met vriendelijke groet,
Matchd


Omschrijving

Startdatum

15-09-2015

Einddatum

01-01-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

07-09-2015 om 09:00 uur)

Operatiecentrum & Intensive Care

De Centrale Medium Care (CMC) bevindt zich op de locatie Intensive Care Volwassenen. De CMC vormt een schakel tussen de Intensive Care en de verpleegafdeling voor patiënten die geen IC zorg meer nodig hebben. Op de CMC worden patiënten verpleegd waarbij de bewaking van de vitale functies en verpleegtechnische handelingen een grote rol spelen. Op dit moment worden er voornamelijk patiënten op de CMC opgenomen van de afdelingen Cardio-thoracale chirurgie en de afdelingen Chirurgie en Traumatologie en Neurochirurgie. De Intensive Care artsen zijn verantwoordelijk voor de medische zorg op de CMC. Zij werken samen met MC verpleegkundigen.

Functie eisen

U bent in het bezit van een bezit van een diploma van de vervolgopleiding tot Medium Care verpleegkundige, behaald in een UMC

U beschikt over minimaal 2 jaar recente ervaring als Medium Care verpleegkundige

U heeft een geldige BIG registratie, svp uploaden

U kunt een VOG of integriteitsverklaring overleggen

U bent gedurende de hele periode beschikbaar en bent bereid om in het volledige rooster mee te draaien (vakantie-, weekend-, avond-, nachtdiensten)

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.
U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.
Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten