Functioneel Ontwerper

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-08-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
26
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

1-10-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

2-9-2015 om 15:30

Binnen DUO loopt een groot veranderprogramma, waarvoor naast wijzigingen in de organisatie en klantbenadering, een compleet nieuw applicatielandschap wordt ontwikkeld. Het project dat dit applicatielandschap realiseert, verkeert in een fase dat verder wordt opgeschaald om grootschalig de bedachte architectuur te realiseren.

Naast het zeer resultaatgericht werken in scrumteams, waarbij iedere 3 weken opnieuw werkende software wordt opgeleverd, zit het uitdagende van dit project in:
 de complexiteit van de 14 in samenhang door te ontwikkelen applicaties en de daarbij toegepaste architectuur en technologieën;
 het te bereiken resultaat. Nieuwbouwprojecten van deze omvang zijn schaars, het betreft daarmee een zich zeer onderscheidend project.

Opdrachtomschrijving: Zelfstandig opstellen van functioneel ontwerpen (Use Cases) op basis van requirements en informatieanalyse, binnen een zelfsturend scrumteam in samenwerking met bouwers, testers, en rond dat team in samenwerking met productowners, het bedrijfsregelteam, procesbeheerders en de informatieanalisten.

Vakmatige taken: Analyseren van IV vraagstukken en ontwerpen van informatie-voorzieningsproducten voor het domein Registers.

Functie eisen 

Eisen

HBO diploma ICT gerelateerde opleiding
Brede en gespecialiseerde kennis, trainingen, cursussen, seminars (met ev. getuigschrift/ certificaat) van het IV-aandachtsgebied
Minimaal 3 jaar recente ervaring als Functioneel Ontwerper op Senior niveau in soortgelijke rol

Wensen

Minimaal 2 jaar werkervaring Informatie analyse
Minimaal 2 jaar werkervaring Datamodellering
Minimaal 2 jaar werkervaring Use Cases
Minimaal 2 jaar werkervaring UML
Minimaal 1 jaar werkervaring Scrum methodiek
Minimaal 1 jaar werkervaring SOA / event driven architecture
Minimaal 1 jaar werkervaring modelleringstool, bij voorkeur MagicDraw

Competenties

Samenwerken, initiatief, ondernemerschap, overtuigingskracht;
Visie, organisatievaardigheid, besluitvaardigheid;
Oog voor de grote lijnen, maar ook consciëntieus;
Servicegericht, zowel intern als extern.
Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten