Manager projectbeheersing

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-08-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
31
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

21-9-2015

Einddatum

1-2-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

7-9-2015 om 9:00 uur

Voor het project, dijkversterking Eemshaven-Delfzijl zijn wij in het IPM (Integraal ProjectManagement) team op zoek naar een manager projectbeheersing.

Het waterschap Noorderzijlvest staat voor de komende jaren voor een enorme opgave. Onder druk van de uitkomsten van het onderzoek naar het effect van aardbevingen op infrastructuur zal naar verwachting circa 40 km primaire keringen versneld versterkt moeten worden.

In de volgende deelgebieden van Noorderzijlvest voldoen de primaire keringen niet

a. Traject vanaf Noordgastransport tot aan de Eemshaven
b. Traject Eemshaven
c. Traject nabij Holwierde (Traject Eemshaven- Delfzijl)
Nader onderzoek zal de precieze omvang van de versnelling opgave moeten bepalen.

Het traject Eemshaven tot aan Delfzijl staat in de programmering van het HoogWaterBeschermingsProgramma (HWBP) directie gepland voor start uitvoering in 2016.
Het waterschap Noorderzijlvest werkt volgens het Integraal Project Management (IPM) model.
Voor het project, dijkversterking Eemshaven-Delfzijl zijn wij voor het IPM (Integraal Project Management) team tijdelijk, ter vervanging van ziekte, op zoek naar een manager projectbeheersing.

Kandidaatomschrijving
De manager projectbeheersing is verantwoordelijk voor de beheersing van het project op de aspecten tijd/planning, geld/budget, kwaliteit, scope en de organisatie van de risicobeheersing. Hij of zij is ook verantwoordelijk voor de voortgangsrapportages en documentbeheersing. De manager projectbeheersing is zowel toetser (primair op het functioneren van het systeem en de interne processen van het programma) als sparringpartner voor de andere Programmateamleden.

Functie eisen 
Minimaal HBO niveau (aantoonbaar).
Kennis en ervaring met projectadministratie (min 5 jaar)
Ervaring met risico management (min 3 jaar).
Ervaring met planning systemen (min 3 jaar); PPI is een pré.
Werkervaring bij een waterschap of Rijkswaterstaat is een pré.

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten