Medewerker Personeel & Arbeidsvoorwaarden

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-08-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Hattem
Reacties
2
Bekeken
550
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

14-9-2015

Einddatum

1-1-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

2-9-2015 om 11:00 uur

De gemeente Hattem is een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. We zijn trots op onze medewerkers en de loyaliteit en betrokkenheid waarmee zij werken. Enkele kernwoorden voor onze organisatie zijn: enthousiast en ambitieus management, korte lijnen met het bestuur en leuke collega’s. Er zijn genoeg afwisselende onderwerpen waar je je kennis en ervaring voor kunt inzetten. Werken binnen onze organisatie betekent in ieder geval werken in een prettige werkomgeving waarin je je snel thuis zult voelen.

P&O maakt deel uit van de eenheid Bedrijfsvoering. Op dit werkterrein zijn een HR adviseur (0,6) en een medewerker Personeelsbeheer (1 fte) werkzaam. De salarisadministratie wordt uitgevoerd binnen de financiële administratie. Omdat er op het moment veel onderwerpen op het gebied van organisatieontwikkeling spelen die aandacht vragen van de HR Adviseur, blijven er onderwerpen op het gebied van Personeel & Arbeidsvoorwaarden helaas onderbelicht. Daarom willen we tijdelijk een medewerker toevoegen aan ons team.

Je bent aanspreekpunt op het gebied van de rechtspositie en overige arbeidsvoorwaarden. Je zorgt ervoor dat de reeds opgestelde nieuwe regelingen zoals de regelingen omtrent het nieuwe werken en de werkkostenregeling worden vastgesteld, bekendgemaakt en ingevoerd. Je maakt een projectopzet voor het invoeren van nieuwe regelingen zoals hoofdstuk 3 CAR-UWO en het IKB en participeert (in samenwerking met de HR adviseur en de Medewerker P&O) in de totstandkoming ervan.

Functie eisen 

Eisen

minimaal een afgeronde HBO opleiding HEAO of P&A of HBDO.
minimaal 4 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als P&O medewerker en/ of P&O adviseur bij een gemeente.
minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar met de CAR-UWO en in het bijzonder met het opstellen van rechtspositie regelingen en de bijbehorende besluitvormingsprocedure.

Wensen

minimaal een 0,5 jaar werkervaring met de werkkostenregeling.
je kunt zelfstandig stukken door een besluitvormingsproces loodsen.
je bent enthousiast, open en flexibel.
Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  28-08-2015 21:09
  Plaats
  Vleuten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-08-2015 12:48
  Plaats
  Nijmegen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten