Hr Adviseur

Opdrachtgever
Progressive
Geplaatst op
01-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
111
Status
Gesloten
Referentie
TOWS

Omschrijving

Voor een van mijn klanten ben ik op zoek naar een Hr adviseur om het huidige team te komen ondersteunen.

Het directoraat HR bestaande uit de organisatieonderdelen: HR Expertise, HR Services en HR Werkwinkel. Decentraal in de divisies (bedrijfsbureaus) zijn de HR adviseurs verantwoordelijk voor het beheer van - en advisering over ontwikkelingen van de organisatie, processen en personeel. De centrale afdelingen van het directoraat HR leveren specialistische ondersteuning en kennis. Binnen het HR domein werken zo’n 90 HR professionals.

Functie-inhoud

Als HR adviseur ben je medeverantwoordelijk voor het behalen van de HR-doelstellingen van de divisie. Je adviseert aan bestuur, directeur bedrijfsvoering, afdelingshoofden en overige leidinggevenden over personeels- en organisatievraagstukken. Hierbij betrek je ook de bedrijfskundige aspecten. Je acties zijn gericht op het optimaliseren van de kwaliteit en kwantiteit van de bezetting: de juiste mens op het juiste moment op de juiste plaats. Hierbij weet je een balans te vinden tussen mensgerichte betrokkenheid en professionele autonomie. Je stelt je op als sparring partner van het bestuur en leidinggevenden, met oog voor de verschillende rollen en belangen. Aspecten die deel uitmaken van je taken zijn o.a. personeelsplanning, reïntegratie, beloning, managementrapportages, functioneren en beoordelen, loopbaan, conflicten op de werkvloer. Je voert mede de regie over het geheel van de HR-dienstverlening voor de divisie. Dit is te meer belangrijk in het licht van de huidige ontwikkelingen: er wordt o.a. een centrale HR-servicedesk gevormd van waaruit het grootste deel van (HR)beheer en de informatievoorziening aan leidinggevenden en medewerkers gestalte gaat krijgen. Voor specialistisch advies (juridisch, arbeidsmarkt, scholing en ontwikkeling) kan een beroep worden gedaan op de terzake kundige adviseurs van het centrale HR-directoraat. De HR-adviseur bewaakt/coördineert de voortgang van administratieve processen en is er voor verantwoordelijk dat het primair proces ook in deze optimaal wordt ondersteund.

•Je bent in het bezit van een HBO diploma in relevante richting (HR);
•Je hebt, via CV aantoonbaar, minimaal 5 jaar recente ervaring als HR Adviseur in een complexe (middel)grote organisatie (minimaal 500 medewerkers) met hoogopgeleide professionals.;
•Je hebt recente ervaring met managementinformatiesystemen

Start

Asap

Duur

3 maanden met optie op verlenging

Verband

24u per week

Tarief

55-62

Mocht je beschikbaar zijn, of komen op korte termijn dan kom ik graag met je in contact.

Vriendelijke groet,

Tom Wisman

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten