Beleidsmedewerker

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
01-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Westland
Reacties
0
Bekeken
24
Status
Gesloten
Referentie
hg447

Omschrijving

Beleidsmedewerker Jeugd
Duur 3 maanden
zsm starten.
verlenging mogelijk
32 tot 36 uur per week
Locatie Westland Zuid Holland

De taakvelden van de beleidsmedewerker Jeugd omvatten vooral zaken op het gebied van jeugdzorg zoals preventie, 1 e en 2e lijnszorg. De taken bestaan uit het vormgeven van het integraal beleid, het aansturen van de extern belegde uitvoering, zo nodig deelnemen aan complexe projecten en het vertegenwoordigen van de gemeente. Dit laatste specifiek als secretaris binnen de regionale samenwerking (JGZ ZHW). Dat betekent zelfstandig opereren in een veld dat bestaat uit diverse partijen met deels verschillende belangen. Verder;
•Zorgdragen voor een betere aansluiting tussen beleid en uitvoering,
•Ondersteunen/faciliterend zijn aan de uitvoering (het verschil wordt immers in de uitvoering gemaakt en de beleidsmedewerker levert een belangrijke bijdrage aan die kanteling)
•Dienend zijn aan de burger buiten en bij de instellingen (vraag gestuurd werken)
•In de praktijk ervaren wat de uitvoering doet en waar ze mee te maken krijgt (operationeel denken en toetsen op haalbaarheid
•Integraal werken over beleidsterreinen en domeinen heen
•Focus op regie- en processturing
•Sturing op ketensamenwerking.

Competenties en kwaliteiten
Je bent een creatieve denker en staat stevig in je schoenen. Daarnaast werk je zelfstandig, ben je communicatief vaardig en resultaatgericht. Het krachtenveld, de complexiteit en de transformatie van huidige en nieuwe taken op het terrein van Jeugd vragen er om dat je een ondernemende en doortastende beleidsregisseur bent. Met respect voor de verschillende belangen toon je lef. Je hebt ervaring met netwerksturing en weet wat er gevraagd wordt in een regisserende gemeente. Onderhandelen, overtuigen en medewerking verkrijgen zijn vaardigheden waarover je aantoonbaar beschikt. Je benut kansen die zich voor doen en neemt goed afgewogen risico's om je doelen te bereiken. Proces- en planmatig werken is je op het lijf geschreven. Je beschikt over ruime werkervaring binnen het sociale domein en weet deze ervaring te vertalen en toe te passen op andere beleidsvelden. Hierbij houd je de juiste focus op het beschikbare budget en de bijbehorende financiën. Daarnaast heb je ruime aantoonbare ervaring met het acteren in een complex bestuurlijk, ambtelijk en maatschappelijk krachtenveld.

Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en ten minste vijf jaar ervaring in een soortgelijke senior functie bij voorkeur in een gemeentelijke of overheidsorganisatie.
1.Academisch werk- en denkniveau en minimaal een relevante afgeronde opleiding op HBO-niveau
2.Aantoonbare relevante kennis en minimaal 4 relevante werkervaring in de afgelopen 6 jaar, waarvan minimaal 2 jaar binnen de lokale overheid
3.Aantoonbare 2 jaar ervaring als beleidsmedewerker Jeugd
4.Aantoonbare ervaring met Proces en planmatig werken

reactie deadline: 6-9-2015 12.00 uur

Indien u interesse hebt en meent te voldoen aan bovenstaande eisen dan ontvangen wij van u graag vóór de hierboven aangegeven deadline de volgende informatie:
CV (.word); uw cv is chronologisch en toegespitst op het project
•Gerichte motivatie van maximaal 2000 tekens
Uurtarief inclusief kosten en ex BTW
•Het aantal uren dat u minimaal en maximaal beschikbaar bent voor deze opdracht
•Startdatum en eventuele vakantieplannen
Om te voorkomen dat u meerdere malen op dit project bij onze opdrachtgever wordt aangeboden verwachten wij van u exclusiviteit.
Het kan natuurlijk voorkomen dat wij u niet voorstellen op dit project; wij zullen u hierover altijd nader informeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten