Elektro Engineer

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
01-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
3
Bekeken
436
Status
Gesloten
Referentie
30151047

Omschrijving

Bedrijfsinformatie
Het bedrijf brengt elektriciteit en gas bij meer dan drie miljoen Nederlanders. Onze 7000 collega’s zorgen 24/7 voor een onbezorgde toegang tot energie. Zo kunnen gezinnen het huishouden draaiende houden en bedrijven hun werk blijven doen. En onze ambities gaan verder. Om te voldoen aan de duurzame energiewensen van onze klanten, bedenken we oplossingen om samen slimmer om te gaan met energie. Je gaat werken bij de afdeling Uitvoering. Samen met jouw collega’s zorg je voor veilig en betrouwbaar energietransport van vandaag én morgen. Jouw team legt infrastructuren aan op het gebied van laagspanning, middenspanning, en hoge- en lagedruk gas.

Functieomschrijving
Nauwkeurige voorbereiding van complexe elektra- en gasprojecten in regio Nijmegen, dáár draait het om in jouw functie. Op basis van het programma van eisen maak jij een ontwerp voor verschillende hoofdleidingen-projecten: Reconstructies, uitbreidingen en saneringen. Dit doe je voor zowel soloprojecten als voor projecten gecombineerd met andere infra-bedrijven.

Als engineer bereid je het project voor en plan je dit van A tot Z. Je bent verantwoordelijk tot het project is uitgevoerd en administratief is afgerond. Dit betekent dat je zorgt dat het tracé bepaald wordt, de vergunning en wordt aangevraagd, de tekening gemaakt wordt, je de financiële voorcalculatie maakt en de benodigde materialen reserveert. Maar ook dat je achteraf berekent en verklaart waar eventuele verschillen vandaan komen en zorgt dat het project zo snel mogelijk administratief wordt afgerond.

Je hebt contact met collega’s en met externe partijen die helpen om de doelstelling te bereiken. Je overlegt met uitvoerders over de plannen die je hebt gemaakt en betrekt de aannemer daarbij indien nodig. Strak plannen en het werken aan meerdere projecten tegelijk is voor jou een tweede natuur. Is een project afgerond dan evalueer je de kosten en uitgevoerde werkzaamheden. Natuurlijk heb je gedurende het hele project oog voor veiligheid.

Functie-eisen
Je werkt graag in een team en jouw actieve opstelling is opvallend. Je daagt je omgeving uit om tot concrete verbeteringen te komen. Je kunt goed met klanten omgaan en weet door jouw communicatieve vaardigheden jouw doelen te bereiken. Ook in hectische omstandigheden houd jij het overzicht en stel je prioriteiten.

Naast kennis en inzicht over energiedistrubutie is het ook van belang dat je ervaring hebt met planning, financiën en administratie. Je hebt bij voorkeur ervaring met SAP en GAIA en het is voor jou geen probleem om nieuwe computersystemen eigen te maken. Verder vragen we:

• een afgeronde technische MBO- of HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting Energietechniek. Of Werktuigbouwkunde, Middelbare Gastechniek of Elektrotechniek;

 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring met hoge- en lage druk gas en/of middenspanning en laagspanning

 • kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels / leidingen en middenspanningstations;

 • affiniteit met energiedistributie;

 • ervaring met projectmatig werken

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor maandag 7 september 13:30

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  02-09-2015 22:42
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-09-2015 11:35
  Plaats
  Den Burg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-11-2015 21:29
  Plaats
  Wijk en Aalburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten