Beleidsmedewerker Jeugd preventie, 1 e en 2e lijnszorg

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
52
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum:21-9-2015
Einddatum:21-12-2015

Optie op verlenging: Ja

Aantal uur per week:32-36

Sluitingsdatum: 4-9-2015 om 9:00 uur

De taakvelden van de beleidsmedewerker Jeugd omvatten vooral zaken op het gebied van jeugdzorg zoals preventie, 1 e en 2e lijnszorg. De taken bestaan uit het vormgeven van het integraal beleid, het aansturen van de extern belegde uitvoering, zo nodig deelnemen aan complexe projecten en het vertegenwoordigen van de gemeente. Dit laatste specifiek als secretaris binnen de regionale samenwerking (JGZ ZHW). Dat betekent zelfstandig opereren in een veld dat bestaat uit diverse partijen met deels verschillende belangen. Verder;

Zorgdragen voor een betere aansluiting tussen beleid en uitvoering,
Ondersteunen/faciliterend zijn aan de uitvoering (het verschil wordt immers in de uitvoering gemaakt en de beleidsmedewerker levert een belangrijke bijdrage aan die kanteling)
Dienend zijn aan de burger buiten en bij de instellingen (vraag gestuurd werken)
In de praktijk ervaren wat de uitvoering doet en waar ze mee te maken krijgt (operationeel denken en toetsen op haalbaarheid
Integraal werken over beleidsterreinen en domeinen heen
Focus op regie- en processturing
Sturing op ketensamenwerking.

Functie eisen 
Academisch werk- en denkniveau en minimaal een relevante afgeronde opleiding op HBO-niveau
Aantoonbare relevante kennis en minimaal 4 relevante werkervaring in de afgelopen 6 jaar, waarvan minimaal 2 jaar binnen de lokale overheid
Aantoonbare 2 jaar ervaring als beleidsmedewerker Jeugd
Aantoonbare ervaring met Proces en planmatig werken

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten