Interim Software Developer .Net funda.nl

Opdrachtgever
Funda Real Estate BV
Geplaatst op
01-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
4
Bekeken
581
Status
Gesloten
Referentie
Funda-.Net-Interim

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Maandelijks 28 miljoen bezoeken, 80 miljoen zoekopdrachten en 650 miljoen bekeken foto’s. Dat vraagt nogal wat van de servers én van onze medewerkers. Gelukkig werken bij funda enthousiaste professionals met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en stevige drive waardoor we 24/7 kunnen performen.

Voor de periode van 2 maanden zijn wij op zoek naar een Interim Software Developer .Net voor 40 uur in de week.

De ontwikkelteams van funda werken nauw samen volgens Scrum en leveren in korte wekelijkse sprints diverse functionaliteiten op. Denk aan nieuwe manieren voor consumenten om te zoeken, het integreren van informatie over scholen en supermarkten in de buurt, of het toegankelijk maken van funda’s terrabytes aan ‘Big Data’ voor makelaars. Ook voor het optimaal presenteren van een huis of bedrijfspand probeert funda de nieuwste innovaties uit, zoals Oculus Rift. Dacht je misschien dat funda ‘af’ was? Kom dan eens binnenkijken en kennismaken met onze 90 medewerkers!

Zoeken wij jou?
Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau en hebt tenminste 4 jaar ervaring met het professioneel bouwen van (high volume) websites en beschikt bij voorkeur over ruime ervaring met ASP.NET en C#. Je bent een teamspeler en vindt het leuk om samen aan een mooi product te werken. Je bent resultaatgericht, denkt graag mee en neemt verantwoordelijkheid voor je werk. Ervaring met een Agile werkwijze (in het bijzonder met SCRUM) is een pré. Je verdiept je graag in nieuwe technologieën en kan daar enthousiast over vertellen. Bovendien beschik je over een gezonde dosis humor.

Wij werken vooral met Microsoft server-technologieën, zoals ASP.NET, C# en SQLServer, maar ook met open source producten zoals memcached en Apache Solr. Ontwikkelaars houden zich zowel met front-end (MVC pagina’s, javascript) als backend ontwikkeling bezig. Het zou helpen als je met al die technieken ervaring hebt, maar een goede programmeur leert zo'n taal/tool snel genoeg kennen. Als we je uitnodigen voor een gesprek, zien we graag wat code van je. Daarom deze programmeer-opdracht.

Interesse?
Mocht je interesse hebben, dan zien we je cv en motivatie graag tegemoet! Mail dit naar recruitment@funda.nl o.v.v. "Software developer .NET Interim".

De functie is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft als standplaats ons kantoor aan de Piet Heinkade in Amsterdam.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Floris Ariëns, Recruiter, telefoon: 06 - 278 855 79.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We werken voor deze opdracht alleen met freelance /zzp'ers. Kandidaten via bureaus worden niet in procedure genomen!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  01-09-2015 15:06
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-09-2015 15:49
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-09-2015 19:32
  Plaats
  Dronten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-09-2015 10:04
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten