Recruiter / Flexcoördinator

Opdrachtgever
Harvey Nash
Geplaatst op
01-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
231
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

LS,

Hartelijk ebdankt voor de reactie. Voor deze opdracht is een inzet van 5 dagen per week een must omdat er veel moet worden geschakeld met de business.

Graag tot een volgende gelegenheid.

Met vriendelijke groet,

WIm Ijlst
Harvey Nash


Omschrijving

Voor een opdrachtgever in Den Haag zoekt Harvey Nash een
recruiter / flexcoördinator

Over de functie

Als FlexCoördinator maak jij deel uit van een team dat bestaat uit vier FlexCoördinatoren. In dit team zorgen wij ervoor dat de beste mensen starten op de vacatures..
Voor de inhurende managers en HR business partners ben je het centrale aanspreekpunt. Je bent actief in het Initiëren van verbetertrajecten, klanttevredenheid en anticipeert op de veranderingen in de arbeidsmarkt.

Werkzaamheden

Als FlexCoördinator ben je de intermediair tussen de vraag naar de beste mensen en aanbod vanuit de flex-/arbeidsmarkt. Een belangrijk onderdeel van je werk bestaat uit de coördinatie van de operationele inhuuractiviteiten. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het monitoren van de werving van kandidaten door onze leveranciers van flexibel personeel. Het inzetten van aanvullende acties om tot 100% voorziening op de arbeidscapaciteit vraag te komen, zie je als een vanzelfsprekendheid.
Je initieert verbeteracties op verloop en uitstroom met als doel om goede mensen te behouden.
Je helpt mee aan het vergroten van de zichtbaarheid van FlexConnect en je zorgt ervoor dat het lijnmanagement en de HR business partners jou leren kennen en je weten te vinden voor advies en het invullen van vacatures.
Daarnaast houd je betrokkenen op de hoogte van voortgang en monitor je de kwaliteit van ingehuurde medewerkers en leveranciers.
Je bent het aanspreekpunt voor deze leveranciers en gedetacheerde medewerkers.

Welke talenten neem je mee

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;

 • Je hebt 1 tot 5 jaar werkervaring in een commerciële rol, aan bureauzijde in werving en selectie of in corporate recruitment;

 • Je bent geïnteresseerd in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt;

 • Je bent enthousiast, assertief en je legt gemakkelijk contact op basis van je uitstekende communicatieve vaardigheden;

 • Je beschikt over een uitstekend gevoel voor (verschillende) belangen, behoeften en krachtenvelden binnen een grote organisatie;

 • De competenties waar jij in uitblinkt zijn klantgerichtheid, samenwerken, beïnvloeden, pro-activiteit en veranderend vermogen.

Je komt te werken binnen een jonge dynamische afdeling waar persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk is.
Het geniet de voorkeur als je een gerichte Human Resource (HR) opleiding hebt gevolgd, maar is geen vereiste.
Verder heb je een goede branchekennis van de flexibele arbeidsmarkt.
De locaties van waar vandaan wij werken zijn Groningen, Enschede, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Jouw standplaats zal Den Haag zijn.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  01-09-2015 16:23
  Plaats
  NOOTDORP

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten