Projectleider Facilitaire Services Huisvesting

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
39
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

26-10-2015

Einddatum

22-4-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

4-9-2015 om 17:00 uur

De Nationale Politie heeft de ambitie om binnen de eenheden een aantal omvangrijke huisvestingsprojecten te realiseren. Als projectleider bent u verantwoordelijk voor de afstemming met de gebruikers en de sturing op de realisatie van het ontwerp, de aanbesteding, de realisatie en de ingebruikname van de nieuwe huisvesting. U bent projectleider binnen het team Facilitaire Services van de dienst FM en voorzitter van het (decentrale) projectteam. Het projectteam rapporteert aan de stuurgroep. U stemt het te realiseren resultaat af met een vertegenwoordiging van stakeholders waarbij u de gebruikersbelangen bewaakt, zonder daarbij de opdrachtgever uit het oog te verliezen. U stuurt op het realiseren van het resultaat binnen de vastgestelde kaders. U bent verantwoordelijk voor de afstemming van het te realiseren resultaat met de gebruikers-, inkoop-, beheer-, en bouworganisatie(s). Op het gebied van de GOTIK- beheeraspecten wordt van u verwacht dat u tijdig knelpunten signaleert en actie onderneemt richting de verantwoordelijke partijen. Bij de oplevering van het project wordt van u verwacht dat u tijdig knelpunten signaleert en actie onderneemt richting de verantwoordelijke partijen. Bij de oplevering van het project draagt u er zorg voor dat deze conform de gemaakte afspraken wordt overgedragen aan de beheersorganisatie.

Doelstelling
Als projectleider bent u verantwoordelijk voor de afstemming met de gebruikers en de sturing op de realisatie van het ontwerp, de aanbesteding, de realisatie en de ingebruikname van de nieuwe huisvesting.

Verantwoordelijkheden
U maakt onderdeel uit van en bent voorzitter van het projectteam. Als voorzitter rapporteert u aan de stuurgroep.

Bij de oplevering van het project draagt u er zorg voor dat deze conform de gemaakte afspraken wordt overgedragen aan de beheersorganisatie.

Vakmatige taken

U stemt het te realiseren resultaat af met een vertegenwoordiging van stakeholders, waarbij u de gebruikersbelangen bewaakt, zonder daarbij de opdrachtgever uit het oog te verliezen.
U stuurt op het realiseren van het resultaat binnen de vastgestelde kaders.
U bent verantwoordelijk voor de afstemming van het te realiseren resultaat met de gebruikers-, inkoop, beheer- en bouworganisatie(s).
Op het gebied van de GOTIK-beheeraspecten wordt van u verwacht dat u tijdig knelpunten signaleert en actie onderneemt richting de verantwoordelijke partijen.
U hebt de dagelijkse aansturing van het project.
U stelt een Project Initiatie Document op.
Het inrichten van de voor de uitvoering benodigde projectorganisatie.
Een goede kwaliteitsbewaking, planning en begroting als basis voor de beheersing van het project.
Participatie in een acceptatie van het project door alle van belang zijnde partijen.
Het regelmatig rapporteren aan de projectopdrachtgever over de voortgang, eventuele problemen en mogelijke oplossing.

Functie eisen 
Een afgeronde erkende (3-of 4 jarige) hbo-opleiding in de voor deze opdracht relevante richting van zoals Facilitair, bedrijfskundig of vergelijkbaar is een eis.
Een afgeronde wo-opleiding is een wens.
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan als projectleider met het managen van huisvestingsprojecten in de afgelopen 10 jaar.
Indien deze ervaring is opgedaan in een sterk bestuurlijke, politieke en dynamische omgeving is dit een pré.
Aantoonbare relevante werkervaring als projectleider met strategische kaders en het vertalen op tactisch en operationeel niveau bij grote organisaties.
Ervaring als projectleider met het werken volgens de Prince2 methodiek of een vergelijkbare methodiek

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten