Projectmanager CRM

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
38
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

21-9-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

8-9-2015 om 17:00 uur

We zoeken een Project Manager CRM (Customer Relationship Management)in het kader van de realisatie van een CRM oplossing voor de ondersteuning van de business en dienstverlening aan klanten waarbij de een nieuw CRM systeem moet worden aangeschaft, geïmplementeerd, aangesloten op de bestaande infrastructuur en werkbaar worden opgeleverd aan de eindgebruikers.

Context
De selectie van de CRM oplossing en de implementatiepartner is onderdeel van een aanbesteding. Het verantwoordelijkheidsgebied van de IT Project Manager betreft het implementeren van een nieuw CRM systeem, de aanpassingen aan en de integratie met de bestaande systemen en interfaces, het besturen van de implementatie partner en het borgen van de oplossing binnen de IT organisatie en de nieuwe afdeling Klant Contact Centrum.

Gesprekken worden gevoerd op: 18 september 2015 in de ochtend

Functie eisen 
HBO / Academisch (met een bedrijfskundige achtergrond)
Werkervaring van meer dan 8 jaar in projecten van vergelijkbare omvang en comlexiteit (eis)
Aantoonbare werkervaring met het managen van externe implementatiepartners
Aantoonbare werkervaring als zowel projectmanager en watervalimplementaties en als scrum master in agile trajecten. Minimaal twee referentieprojecten
Aantoonbare ervaring als stakeholder op alle niveaus
Aantoonbare werkervaring in het customer solution domein en/ of call center omgeving, bij voorkeur lokale overheidsmarkt
Aantoonbare werkervaring met (grootschalige) CRM implementaties
Aantoonbare werkervaring in het voorbereiden van interne IT organisatie op een managed service situatie.

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten