VR 3D Catwalk Unreal Engine - Virtual Reality

Opdrachtgever
VRReal
Geplaatst op
01-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
1.000 - 3.000 euro
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
694
Status
Gesloten
Referentie
VR-Catwalk-011

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Beste artists,

Voor een modehuis hebben wij de opdracht om een virtuele catwalk te produceren. Het betreft een eerste concept / opzet om een stabiele basis te creƫren. Omgeving en model leveren wij aan. De realistische omgeving staat werkend in de Unreal Engine. Alleen het model moet worden voorzien van de juiste bones-setup, materials en shaders om net als de omgeving vrij realistisch te ogen. Daarnaast moet het model geanimeerd kunnen rondlopen in de omgeving met de nodige muscle en skin physics. Verdere info volgt als wij een keuze hebben gemaakt.

Wij zoeken een 3d artist / Unreal Engine Pro die deze opdracht graag op zich neemt. Het betreft een concept versie om een goede basis neer te zetten. Van deze basis bouwen het uit naar meer modellen en andere omgevingen. Het gaat om een vrij realistische insteek qua models, textures, materials, belichting en animatie.

Graag zien wij portfolio's / werk tegemoet, waaruit wij een keuze maken. Wij sturen alleen een bericht naar degene waar onze keuze naar uitgaat.

Bij voorbaat dank voor jullie tijd.

Met vriendelijke groet,

Justin

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten