Participatiecoach

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
50
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

14-9-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

4-9-2015 om 16:00 uur

De functie is gepositioneerd binnen het cluster Gemeentewinkel. Binnen dit cluster werken ongeveer 40 enthousiaste medewerkers die zich bezig houden met alle vragen van klanten over zowel het sociale domein als burgerzaken, KCC, Ruimtelijke Ontwikkeling/Monumenten, bijzondere wetten en bouwen. In de functie van Participatiecoach werk je nauw samen met voornamelijk de klantmanagers, maar ook met andere collega’s binnen diverse clusters. Op dit moment bestaat het team participatie uit 3 participatiecoaches.

Als participatiecoach coach en begeleid je diverse klanten die een uitkering van de gemeente ontvangen naar werk. Samen met de klant bepaal je na de intake doelstellingen en stel je een plan van aanpak op. In overleg met collega’s en eventueel externe partijen werk je vervolgens aan dit plan van aanpak. Afhankelijk van de klant en de trede op de participatieladder kan dit bijvoorbeeld zijn: opstarten van juiste hulp- zorg verlening, zoeken naar vrijwilligerswerk of bemiddelen naar arbeid. Als coach onderhoud je het contact met de diverse betrokkenen bij het proces. Uiteraard heb je contact met de klant die een grote mate van eigen verantwoordelijkheid heeft bij het nakomen van de gemaakte afspraken maar ook met collega’s binnen de gemeente en externe partijen. Als coach stimuleer en motiveer je de klant de doelstellingen te bereiken en waar nodig stuur je bij.

Functie eisen 
Je hebt ruime gemeentelijke ervaring;
Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding;
Je hebt ervaring als participatiecoach/ klantmanager doelmatigheid;
Je hebt kennis van GWS en suite4work.

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten