Migratiecoördinator

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
51
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-10-2015

Einddatum

1-4-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

4-9-2015 om 11:00 uur

De functie is ondergebracht binnen het project Migratie ICTinfrastructuur, onderdeel van het programma ICT Centraal. De migratiecoördinator rapporteert aan de senior Projectmanager Migraties / Hoofd Migratiemanagement Office.
De migratiecoördinator is verantwoordelijk voor een integrale uitvoering van migraties. De migratiecoördinator heeft zicht op de relaties van activiteiten binnen de velden techniek, beheer en de migratieaanpak van het programma ICT Centraal.

De migratiecoördinator ziet de (technische) verbanden tussen de verschillende activiteiten en deelmigraties;

  • inventarisaties

  • analyse van de IST en vertaling naar SOLL

  • back-end applicatiemigratie

  • front-end applicatiemigratie en -ontsluiting

  • gebruiker- en werkplekmigratie

De migratiecoördinator is verantwoordelijk voor het opstellen van een integrale planning, aansturing van applicatie migratieteams, coördinatie van de deelmigraties en de tijdige overdracht naar de beheer organisatie. De migratiecoördinator is in staat om binnen het spanningsveld van de te migreren organisatie, het migratieproject en de ontvangende partij te opereren en daarbij de door het programma vastgestelde aanpak continu te blijven volgen.

Functie eisen 
HBO diploma
in de de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar ervaring met grootschalige migratieprojecten (>5000 werkplekken) in de rol van (technisch) projectleider/migratiecoördinator met soortgelijke verantwoordelijkheden als hiervoor beschreven
ervaring met grootschalige migratieprojecten in een voortdurend veranderende organisatie waarbij omgevingsinvloeden flinke druk hebben uitgeoefend op zowel aanpak, scope als de planning van het project (referentie vereist)

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten