Intaker / Package Engineer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
28
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

21-9-2015

Einddatum

21-3-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

7-9-2015 om 9:00 uur

Onder leiding van het Programma ICT Centraal is gestart met de voorbereiding voor de migratie van de circa 15.000 werkplekken naar een Windows 7/Citrix-omgeving. Daarbij hoort het centraliseren van alle ICT-infrastructuur, het overhevelen van het applicatielandschap, het overdragen van de beheertaken en de overdracht van financiën. Aan deze activiteiten gaat een uitgebreide inventarisatie van de totale infrastructuur vooraf.

Het programma ICT Centraal heeft behoefte aan meerdere (senior) Intakers / Package Engineers. Het programma heeft een looptijd tot en met 2016.

De werkzaamheden van de package engineer bestaan uit: • in samenwerking met het migrerende stadsonderdeel volledig, juist en tijdig verzorgen van intakes voor front- en -backend applicaties • opstellen applicatiedossier (intake document) • maken, testen en aanpassen App-V en MSI packages • maken, testen en aanpassen van RES Workspace Manager Building Blocks • in samenwerking met beheerder van het organisatieonderdeel opstellen van testplannen voor de applicaties • vertalen van de huidige decentrale applicatie-architectuur naar de juiste (nieuwe) applicatie-architectuur in de centrale infrastructuur • ondersteunen van de andere package engineers en de beheerder bij het packagen, testen en trouble shooten van applicaties

De package engineer is in staat om binnen het spanningsveld van de te migreren organisatie, het migratieproject en de ontvangende partij te opereren en daarbij de door het programma vastgestelde aanpak te blijven volgen.

Functie eisen 
HBO diploma
in de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar ervaring opgedaan met grootschalige migratieprojecten (> 5000 werkplekken) in de rol van package engineer met soortgelijke verantwoordelijkheden als hiervoor beschreven
aantoonbare ervaring met het doen van intakes ten behoeve van packaging
aantoonbare ervaring met MSI packaging
aantoonbare ervaring met App-V (4.6) packaging

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten