Technisch manager Traverse

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
35
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-10-2015

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

11-9-2015 om 17:00 uur

Traverse Dieren is een project dat uit meerdere contracten bestaat waarbij het hoofdcontract in UAV-GC op de markt is gezet. De aanbestedingsfase is gestart op 11 december 2014 en is eind juli 2015 afgerond.

Het contract Traverse Dieren waar je aan zult werken is een complex werk binnen de gemeente Rheden met veel interactie met de omgeving. Het betreft doorgaande Provinciale ontsluitingswegen met verdiepte ligging in het centrum van Dieren met ongelijkvloerse kruisingen. Daarnaast komt er over het Apeldoorns Kanaal een nieuwe brug en wordt de N348 ten zuiden van Dieren gebundeld met het spoor, waarbij een fietsonderdoorgang en faunapassages dienen te worden gerealiseerd.

Voor het Contractteam zijn wij op zoek naar een Technisch Manager ter versterking van het team.

De werkzaamheden behorend bij deze functie

Het bewaken van de technische kwaliteit in de Ontwerpfase en Uitvoeringsfase.
Het toetsen van de ingediende ontwerpen (VO, DO, UO en bijbehorende Ontwerpnota's).
Het coördineren van de toetsspecialisten.
Het bewaken van de tijdige terugkoppeling door de toetsspecialisten in samenwerking met de contractsecretaris.
Op basis van de aangeleverde toetsresultaten advies uitbrengen aan de contractmanager.
Eerste aanspreekpunt voor opdrachtnemer in technische aangelegenheden.
Je bent binnen het "technisch team" de spin in het web. Je stuurt je team aan en vervult een "brugfunctie" naar de contractmanager als ondersteuning voor diens werkzaamheden. In het belang van een optimale samenwerking is een goede klik met de contractmanager en de overige teamleden essentieel.

We verwachten flexibiliteit in inzetbaarheid gedurende het project. De inzet gedurende de looptijd wordt ingeschat op gemiddeld 32 uur per week. In het geval van verlenging wordt het aantal uren opnieuw bepaald in relatie tot het te verwachten werkaanbod.

Functie eisen 
HBO werk- en denkniveau op het gebied van de civiele techniek, verkregen door een combinatie van opleiding en ervaring;
minimaal 3 jaar ervaring opgedaan (in de periode 2010-2015) als Technisch Manager binnen een IPM-team, binnen de voorbereidings- en realisatiefase van multidisciplinaire infraprojecten waarbij civiele kunstwerken een substantieel onderdeel van de projecten zijn geweest;
minimaal 2 jaar ervaring opgedaan (in de periode 2010-2015) met het aansturen van een technisch team, waarin op basis van SCB (ontwerp en realisatiefase) de inhoud binnen UAV-GC contracten begeleid wordt;
bij voorkeur relevante werkervaring binnen een decentrale overheidsorganisatie;
ervaring in het afstemmen met een beheerafdeling is een pré;
hij/zij is in staat om mens- en resultaatgericht te sturen en heeft een coachende stijl van leidinggeven;
hij/zij beschikt bij voorkeur over constructieve kennis (bouwkundig of civiel technisch) en is op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en normeringen binnen het constructieve werkveld;
hij/zij beschikt bij voorkeur over ruime ervaring in het afstemmen en aansturen van kabel- en leidingbeheerders op het voorbereidingstraject binnen een multidisciplinair infraproject;
ervaring binnen contractmanagement is een pré;
gericht op samenwerken, een pro-actieve instelling, accuraat en integer.

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten