Business Analist - Digitaal Platform

Opdrachtgever
Hays
Geplaatst op
01-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
TBD
Op locatie
Antwerpen
Reacties
3
Bekeken
663
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

We zoeken een Senior Business Analist voor onze klant. Het betreft een freelance job in Antwerpen. Onze klant is actief als IT dienstverlener naar de publieke sector.

 • >3 jaar business analist

 • Opstellen user stories

 • Brede kennis applicatieplatformen

De opdracht kadert in het ontwikkelen van een nieuw digitaal platform. Dit heeft als doel de verdere digitalisering van de dienstverlening en communicatie van de overheidsinstantie. Het platform vormt een ondersteunende technische laag voor andere applicatieplatformen en applicaties.

Als business analist zal je een belangrijke rol spelen bij de aankoop van producten en diensten. Dit is vanaf de opmaak van het bestek tem. de finale aankoop, dit dient in lijn te zijn met de regelgeving omtrent overheidsopdrachten. Verder vervul je een sleutelrol bij het tot stand komen van nieuwe modules binnen het platform. Je wordt betrokken vanaf het formuleren van behoeften tem. oplevering van de oplossing. Een belangrijke taak bestaat uit het verzamelen van de noden van gebruikers. Je bent het aanspreekpunt voor functionele vragen en volgt de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je rapporteert op regelmatige en professionele basis aan de klantverantwoordelijken, aan de projectleiders en aan het management. Het eindresultaat dat je zal afleveren is een backlog die uitgewerkt is in hapklare user stories.

We zoeken een freelancer met minimaal drie jaar ervaring als business analist. Je hebt een uitgebreide ervaring in stakeholder management. Je bent een expert op het vlak van het uitwerken van user stories. Je bent vertrouwd met openbare aanbestedingen. Ervaring in architectuur is een pluspunt voor deze vacature. Ervaring in Agile is ook een pluspunt. Het is noodzakelijk om het Nederlands goed te beheersen voor deze opdracht.

Indien u de business analist bent, die we zoeken. Aarzel niet om HAYS IT CONTRACTING te contacteren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  02-09-2015 10:41
  Plaats
  Hoofddorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-09-2015 21:32
  Plaats
  Zoersel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-09-2015 11:58
  Plaats
  Antwerpen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten