ARBO Medewerker

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
02-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Lelystad
Reacties
0
Bekeken
293
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-10-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

14

Sluitingsdatum 14-9-2015 om 9:00 uur

Ter ondersteuning van HRM is de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek op zoek naar een ervaren ARBO medewerker.
De opdracht is voor de duur van 3 maanden. De medewerker zou, op het gebied van ARBO, de volgende taken moeten uitvoeren binnen dit tijdsbestek:

Aanpassen asbestprotocol.
Onderzoeken of een PMO wenselijk is en zo ja, voor welke doelgroepen en indien wenselijk hiervoor beleid opstellen en uitvoeren.
Onderzoeken of een prikaccidenten-protocol wenselijk is en zo ja, voor welke doelgroepen en indien wenselijk hiervoor beleid opstellen en implementeren.
Onderzoeken of een vaccinatiebeleid wenselijk is en zo ja, voor welke doelgroepen en indien wenselijk hiervoor beleid opstellen en implementeren.
Inrichten ongevallen registratie en implementeren.
Thuiswerkprotocol opstellen en vast laten stellen.
De Omgevingsdienst is voor deze opdracht specifiek op zoek naar kandidaten die kort en bondig kunnen schrijven. Ter staving hiervan vraagt de Omgevingsdienst of kandidaten bij de offerte een door hen opgesteld beleidsdocument of protocol willen meesturen.

Functie eisen 
minimaal een afgeronde HBO-opleiding
minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar met het schrijven van protocollen en/of beleidsstukken in het kader van ARBO. (Referentie vereist)
minimaal 1 keer onderstaande protocollen opgesteld én geïmplementeerd: 1. Asbestprotocol 2. Prikaccidenten-protocol.
werkervaring bij een organisatie met toezichttaken

Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten