Consultant Document Center

Opdrachtgever
ConQuaestor
Geplaatst op
02-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
106
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 33 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2509 opdrachten

Omschrijving

Voor het Document Center zijn wij op zoek naar een Consultant die advies kan geven op de nieuw geformuleerde visie voor Document management, die de vertaalslag kan maken van visie naar de business. en niet denkt vanuit de architectuur maar vanuit de business. Hoe de in- en output stromen verder geautomatiseerd en efficienter kunnen worden ingericht. vnl gericht op scanning en print.

Opdracht & Context *
Door de organisatorische veranderingen, de toenemende digitalisering en automatisering, de ambities van divisies en de verwachtingen en perceptie die de organisatie heeft van document management als één van de voornaamste actoren in de veranderingen wil het management van IT&Services een visie op Document Center. Deze visie is de opmaat naar een document managementprogramma voor de komende jaren. De visie geeft inzicht in de activiteiten, processen en organisatorische invulling alsmede de positionering van diverse document managementactiviteiten in de Delta Lloyd-organisatie. De visie is hierdoor breder dan de activiteiten van het Document Center. De digitalisering en automatisering van informatiestromen zijn belangrijke componenten in de veranderingen. Het ombouwen van de huidige document managementactiviteiten naar een Document Management 2.0 heeft daardoor een sterkt IT-gehalte. De architectuurplaat voor komende jaren geeft hier de richting aan, maar de invulling ervan wordt met een document managementbril bezien, zodat de consequenties en realiteitswaarde vooraf zichtbaar zijn.

Specifieke Opleiding & Expertise *
-Veel kennis van automatiseringsmogelijkheden binnen Document Center -Ervaring met visieontwikkeling binnen het domein Document Center -Kennis van digitale postkamers -Kennis van Content Managementsystemen -Ervaring met procesverbeteringen m.b.t.het toegankelijk en beschikbaar stellen van relevante informatie (Digitaal Archief en Big Data) aan de bedrijfsprocessen.

Aanvullende competenties/Soft criteria *
-Resultaatgericht -Goed in relaties leggen met stakeholders -Ondernemend, initiatiefrijk -Werkt goed samen met stakeholders

Aantal uur in de week

20 uur in de week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten